Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Programozás - Scottie Go

A népszerű Scottie Go! termékcsalád társasjátékainak és applikációjának használatával a gyerekek már óvodás kortól megkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, amit iskolás korban az ok-okozati összefüggések megértésével egészítenek ki.

Rendezés:
Az algoritmusok és programnyelvek ismerete nem kötelező, de a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít vadonatúj játékunk, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető játék lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit. Nézze meg informatika webáruház kínálatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal szakmai segítségért!