Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Rejtett képek

A Rejtett képek sorozatunk a gyermekek egészséges szellemi fejlődését segítő, modern módszertanon alapuló minőségi kiadványok. 4-12 éves gyerekeknek szóló érdekfeszítőm képes fejtörők, amelyek komplexen és hatékonyan fejlesztik a gyerekek vizuális és koncentrációs képességeit és a szókincset.

Rendezés:
A Rejtett képek kiadványsorozatunk feladatainak megoldásához nem kell tudni olvasni, így a kisóvodások önálló időtöltésére és egyben játékos fejlesztésére kiváló. Izgalmas, érdekfeszítő, fejtörő játék, amely komplexen és hatékonyan fejleszti a gyerekek vizuális, valamint koncentrációs képességeiket és szókincsüket is, hiszen az egy nagy képbe rejtett kisképek megtalálása kitartó figyelmet, precizitást és pontos észlelést igényel. Világszerte családok milliói ismerik és szeretik a Rejtett képek™-et, a Highlights™ 70 éves múltra visszatekintő izgalmas fejtörőit, amelyekben a képességfejlesztés és a szórakoztatás egyaránt megvalósul.