Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Komplex gyakorlók angolhoz

Általános iskolás diákoknak és tanáraiknak szóló komplex gyakorló kiadványok angol nyelvből. Olyan angol nyelvi feladatokat gyűjtöttünk össze, amelyek a gyerekek segítségére lesznek a nyelvtani szabályok megértésében, begyakorlásában és a biztos angol tudás elsajátításában.
Rendezés:
Angol komplex gyakorlók a tudás elmélyítéséhez. Rendkívül fontos a kedvcsinálásra és szórakoztatásra koncentrálni inkább, mint a magolásra. A gyerekek lényükből fakadóan kíváncsiak, szeretnek új dolgokat tanulni játékosan. A változatos feladatok megoldásával rengeteg új  szókapcsolatot és vonzatos igét ismerhetünk meg. Életszerű írásbeli és szóbeli feladatokat kínál, legyen szó a diákok mindennapi életéről, munkájáról vagy vizsgaszituációkró. Komplex angol gyakorló kiadványok, komplex angol gyakorló feladatok és fejlesztők. Nézze meg kínálatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal szakmai segítségért!