Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Say Hello

Say Hello

Termékleírás

A Say Hello tankönyvcsalád két elbűvölő karakter Tom és Polly, illetve közös barátjuk Ben a medve kalandjai köré épül fel.

A sorozat módszertani szempontból a gyermek-központú feladatokra és gyakorlatokra helyezi a hangsúlyt, amelyekben Ben a medve kulcsszerepet tölt be.

A foglalkozások során rövid, vidám és életteli feladatokkal találkozhatunk, többek közt hallás utáni értés – beszéd, hallás utáni értés – mutatás, éneklés, játékos gyakorlatok – rövid és egyszerű angol nyelvű válaszokkal. A dalok, énekek és játékok számos lehetőséget nyújtanak az ismétlésre, így a gyermekek vidám és nyugodt környezetben gyakorolhatják az angol nyelvet ugyanakkor ösztönzik az interakciót és a mozgást.

Minden lecke tartalmaz színező, rajzoló és a kézműves feladatokat, amelyek fejlesztik az együttműködési képességet és a kézügyességet.

Az első kötet hangtani gyakorlatokat vezet be kezdő szinten Bunny Professzor segítségével. A gyermekek alapvető fonémákkal ismerkedhetnek meg szavakkal történő ismerkedés során.

A második kötetben az angol ABC, illetve a számok (1-20) kerülnek bemutatásra, a szókincs bővítése pedig képes szótár és társasjátékok segítségével történik.

Rendezés:

Say Hello Playbook 1

4.320 Ft
Raktáron

Say Hello Playbook 2

4.320 Ft
Raktáron

Say Hello Pupil's Book 1

6.190 Ft
Raktáron

Say Hello Pupil's Book 2

6.190 Ft
Raktáron