Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

IELTS angol nyelvvizsga

Az egyik legjobb hírnévvel rendelkező angol nyelvű vizsgára, az IELTS nyelvvizsgára készítik fel a középfokú angol nyelvtudással rendelkező tanulókat angol könyveink, legyen szó akár szókincsről, nyelvtanról, beszédről, íráskészségről vagy hallottszöveg-értésről.
Rendezés:

Build up to IELTS - Score band 6.5 - 8.0

9.225 Ft
Raktáron

Build Up to IELTS

8.250 Ft
Raktáron

IELTS Advantage Reading Skills

9.380 Ft
Raktáron

IELTS Advantage Writing Skills

9.380 Ft
Raktáron

IELTS Games and Activities: Win with Words

9.050 Ft
Raktáron

IELTS Intensive with 2CD

9.369 Ft
Raktáron

IELTS Games and Activities: Grammar at Play

10.920 Ft
Raktáron

IELTS Games and Activities: Speaking and Writing

10.800 Ft
Raktáron

IELTS Resource Pack with CD

16.320 Ft
Raktáron
Hatékony segítség az IELTS angol nyelvvizsgára való felkészülésben. Felkészítő kiadványaink célzottan segítenek megismerni és megközelíteni a vizsgán szereplő kérdéstípusokat, készségeket fejleszteni, hogy a vizsgázók megbirkózzanak a teszt során megjelenő olvasási feladatok mennyiségével. Az IELTS felkészítőkkel lehetőségünk van stratégiákat tanulni, amelyek segítenek abban, hogy a vizsga során maximálisan ki tudjuk használni az időt, hasznos gyakorlatokat biztosítanak a szókincs és szókapcsolatok fejlesztésében, különös figyelmet fordítva a szinonimákra és a parafrázisokra, amelyek nélkülözhetetlenek a jó vizsgaeredményhez.
Nézze meg angol webáruház kínálatunkat! Forduljon hozzánk bizalommal szakmai segítségért!