Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Das neue Deutschmobil

Das neue Deutschmobil

Háromrészes kezdő tankönyvcsaládunkat, a Das neue Deutschmobil-t  az általános iskola 4-8. évfolyamain alap- és emelt szintű német nyelvi képzésben részt vevő nyelvtanulóknak ajánljuk. 

A sikeres, világos és egységes felépítésű tananyag módszertanában változatos tanórát tesz lehetővé. Kis lépesekben halad és témáiban a gyerekek világából merít. Számtalan játékos feladata által a kommunikatív oktatást támogatja.

A tankönyvcsalád főbb jellemzői:

A tananyag kötetenként 14 egységes felépítésű leckét tartalmaz. A célnyelvi országokat (Németország, Ausztria, Svájc) hétköznapjaiban és szokásaiban törekszik sokrétűen bemutatni  a gyerekeknek. A transzparens layout, az egyértelmű szimbólumhasználat egyszerű navigációt tesz lehetővé.

A rendszerezett tanulást az ABC-rendben megadott szólista és az erős igék listája, az 1. kötet elején a kiejtés ABC-je, továbbá fonetikai gyakorlatok és a Redemittelkästen támogatják.

A 3. kötet végén vizsgaelőkészítő beszédtréning található.

A tankönyvcsalád az autonóm tanulást kezdettől fogva sokszínűen fejleszti: tanulási technikákat mutat be lépésről-lépésre, a különböző tanulói típusok számára különböző utakat vázol fel, a munkafüzetben személyes oldalak találhatóak a nyelvi portfólió összeállításához, a tesztfüzet pedig az egyéni tanulási eredmények dokumentálására szolgál.

Az életkornak megfelelő nyelvtani progresszió, továbbá az egyes leckék nyelvtani összefoglalója comics-formában hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek életszerűen és örömmel tanuljanak. A leckékben található nyelvtan alapvetően játékos módon, élő nyelvi szituációkba ágyazva fordulnak elő.

A Das neue Deutschmobil az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásainak figyelembe-vételével általános iskolás német nyelvtanulók számára készült és összhangban áll az alapfokú nevelés-oktatás második szakaszára (4-8. évfolyam) íródott Kerettanterv élő idegen nyelvre vonatkozó irányelveivel.

 
Rendezés:

Das neue Deutschmobil 1. Munkafüzet

2.140 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 1. Testheft

1.570 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 2. Tankönyv

2.759 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 2. Audio CD.

3.019 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 2. Szókártyák

4.459 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 3. Tankönyv

2.759 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 3. Munkafüzet

2.140 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 3. Audio CD

3.019 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 3. Tesztgyűjtemény

1.570 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 3. Glossar

1.199 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 1. Audio

0 Ft
Raktáron

Das neue Deutschmobil 2. Audio

0 Ft
Raktáron