Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Technikai, módszertani segítség tankönyvcsaládjainkhoz

Technikai, módszertani segítség tankönyvcsaládjainkhoz
Nagy szeretettel várunk a tanév megkezdésével minden kedves kollégát, aki a német nyelv színvonalas oktatásában a Klett kiadó tankönyvcsaládjai közül választott tananyagot! 

JELENTKEZÉS!

Idén is az online térben folytatjuk tankönyvbemutató előadásainkat. Első körben azokhoz a kollégákhoz szólunk, akik már használják a könyveinket, de szeretnének elmélyülni a módszertanukba, esetleg kérdéseik vannak a tankönyvcsaládról. Nekik szeretnénk segítséget nyújtani!

 

Innovatív és rendkívül modern kiadványaink meghálálják a bizalmukat!

 

A kötetlen találkozó keretében az online térben együtt kávézva átbeszéljük, hogyan lehet az egyes tankönyvcsaládokból módszertanilag és a számos ingyenesen elérhető segédanyagunk segítségével kihozni a maximumot, hogy úgy a pedagógiai munka, mint a tanulás igazi örömforrás lehessen.

Az előadást német nyelvi szakreferensünk, Dr. Peres Anna tartja, aki készséggel áll az Önök rendelkezésére. 

 

Szeretettel várjuk online beszélgetésünkre!

A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi táblázatban található űrlapok kitöltésével lehetséges!

  
Időpont Előadás Tartalom Jelentkezés!
2023.09.26. kedd 14:00 Hallo Anna/Die Deutshprofis: technikai, módszertani segítség Azon kollégáknak ajánljuk, akik a Hallo Anna, vagy a Die Deutshprofis tankönyvcsaládunkból tanítanak.

Kattintson ide!

2023.09.28. csütörtök 14:00 Klasse!/Aspekte Junior: technikai, módszertani segítség Azon kollégáknak ajánljuk, akik a Klasse!, vagy az Aspekte junior tankönyvcsaládunkból tanítanak.

Kattintson ide!

                 

   

Tartalomhoz tartozó címkék: előadás német tankönyv