Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Klasse!/Aspekte Junior: technikai, módszertani segítség - szeptember 23-i előadás

Klasse!/Aspekte Junior: technikai, módszertani segítség - szeptember 23-i előadás
Jelentkezzen ingyenes előadásunkra! 

Nagy szeretettel várunk a tanév megkezdésével minden kedves kollégát, aki a német nyelv színvonalas oktatásában a Klett kiadó tankönyvcsaládjai közül választott tananyagot!

Innovatív és rendkívül modern kiadványaink meghálálják a bizalmukat!

A kötetlen találkozó keretében az online térben együtt kávézva átbeszéljük, hogyan lehet az egyes tankönyvcsaládokból módszertanilag és a számos ingyenesen elérhető segédanyagunk segítségével kihozni a maximumot, hogy úgy a pedagógiai munka, mint a tanulás igazi örömforrás lehessen.

Az előadásra szeptember 23-én kerül sor 14:00-kor német nyelvi referensünk,
Dr. Peres Anna tolmácsolásában.

Az előadáson a következő tankönyvcsaládokról lesz szó:

Klasse!: a tankönyvcsalád kezdő nyelvtanulók számára készült, A1-es nyelvi szinttől B1-es szintig juttat el. Középpontjában a kommunikáció, a kreativitás és a tanulói aktivitás áll, cselekvésorientáltkooperáción alapuló és élménytanulást garantáló feladatokra épít. Kreatív feladatokra épít a fiatalok érdeklődése szerint. Hangsúlyos szövegértési stratégiák gyakorlása, és integrált nyelvvizsgafelkészítést is tartalmaz. 

Aspekte junior: a tankönyvcsalád speciálisan és egyedülálló módon azoknak a nyelvtanulóknak készült, akik az általános iskolában tanultak németül és a középiskolában már haladóként, a korosztályukra szabott tankönyvvel szeretnék folytatni a tanulást. Szintén angsúlyos szövegértési stratégiák gyakorlása, és integrált nyelvvizsgafelkészítést is tartalmaz. Tankönyvcsaládunkat a német nemzetiségi nevelés-oktatás nyelvoktató és kiegészítő nemzetiségi oktatásban is ajánljuk.

Az előadáson szakértőnk szeretettel várja a kérdéseket is! 

 A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, az előadások megtekintése regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés az előadásra:

Tartalomhoz tartozó címkék: előadás német