Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Hallo Anna/Die Deutshprofis: technikai, módszertani segítség - szeptember 21-i előadás

Hallo Anna/Die Deutshprofis: technikai, módszertani segítség - szeptember 21-i előadás
Jelentkezzen ingyenes előadásunkra! 

Nagy szeretettel várunk a tanév megkezdésével minden kedves kollégát, aki a német nyelv színvonalas oktatásában a Klett kiadó tankönyvcsaládjai közül választott tananyagot!

Innovatív és rendkívül modern kiadványaink meghálálják a bizalmukat!

A kötetlen találkozó keretében az online térben együtt kávézva átbeszéljük, hogyan lehet az egyes tankönyvcsaládokból módszertanilag és a számos ingyenesen elérhető segédanyagunk segítségével kihozni a maximumot, hogy úgy a pedagógiai munka, mint a tanulás igazi örömforrás lehessen.

Az előadásra szeptember 21-én kerül sor 14:00-kor német nyelvi referensünk,
Dr. Peres Anna tolmácsolásában.

Az előadáson a következő tankönyvcsaládokról lesz szó:

Hallo Anna: a tankönyvcsalád kisiskolásoknak készült, akik már az első tanévtől kezdve tanulják a német nyelvet. Célja a későbbi, tantervi követelményeknek megfelelő nyelvtanulás előkészítése. Megtalálhatók benne az alapvető német szavak és kifejezések, amelyek témájának kiindulópontja a szövegértés támogatására irányuló magyarul már ismert témák, mindezt pedig vidám, színes illusztrációk és fotók kísérik végig a könyvekben.

Die Deutschprofisegyedülállóan innovatív tankönyvcsalád, amelyet az általános iskola 4-8. évfolyamain alap- és emelt szintű német nyelvi képzésben részt vevő nyelvtanulóknak ajánljuk. Kiválóan alkalmas továbbá a német nemzetiségi nevelés-oktatás nyelvoktató és kiegészítő nemzetiségi oktatásában is.    

Az előadáson szakértőnk szeretettel várja a kérdéseket is! 

  A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, az előadások megtekintése regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés az előadásra:

Tartalomhoz tartozó címkék: előadás német