Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

DaF leicht B1 Prüfungstrainer

5.840 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126762724

A DaF leicht tankönyvcsaláddal biztos a sikeres vizsgafelkészülés- és felkészítés!

A tankönyvcsalád szerepel a 2023/2024-es tankönyvjegyzéken.

Gyártó: KLETT
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: 1.390 Ft

További adatok

Termékleírás

A tankönyvcsalád szerepel a 2023/2024-es tankönyvjegyzéken.

A tananyagot a középiskola 9-12. évfolyamain alapóraszámban német, mint 2. idegen nyelvet tanuló diákoknak ajánljuk. Innovatív koncepciója és struktúrája alapján kiváló választás a szakképzésben is!

 

A tankönyvcsalád kiválóan használható a digitális oktatásban is.

 

A tankönyvcsalád főbb jellemzői:

 

Könnyű belőle tanítani: nem kell hozzá nyomasztóan sok technikai készség, nem kell az órákra éjszakákon át készülni, nem kell hozzá plusz szövegeket keresgélni, feladatokat gyártani. A tanórai kerethez jól illeszkedő tagolás jellemzi, tanítási útmutató közvetlenül a feladatnál található, és egy online, ingyenesen letölthető tanári kézikönyv plusz feladatlapokkal, tesztekkel jár hozzá.

 

Könnyű belőle tanulni: a készségfejlesztés, a nyelvtan- és szókincstanítás mindig egy konkrét témához kapcsolódva, kontextusba ágyazva folyik, a tanuló mindig tisztában van vele, mit miért csinál, mikor mit tanul meg. Soha nem lesz frusztrált, mert a kis lépések elve alapján először receptív, azután reproduktív feladatokat megoldva jut el a célig, a produktív nyelvhasználatig. Közben egy percig sem unatkozik: hol meghökkentő fotók, hol rockzeneritmusgyakorlatok vagy játékok, hol elgondolkodtató, hol pedig nem kevés kreativitást igénylő feladatok kísérik útját.

 

Nincs kéznél CD lejátszó vagy számítógép? Semmi gond!

Android vagy Apple telefonján bármikor elérheti a tankönyvcsalád aktuális feladataihoz kapcsolódó hanganyagokat, videókat és online-teszteket.

 

DaF leicht az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásainak figyelembe-vételével középiskolás német nyelvtanulók számára készült, és összhangban áll a 9-12. évfolyam számára íródott Kerettanterv a német, mint 1. ill. 2. idegen nyelvre vonatkozó irányelveivel.

Kiadás éve 2019
Korosztály középiskola
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint B1
Sorozat DaF leicht
Szerző Birgit Braun, Sandra Hohmann, Eveline Schwarz
Termékcsoport Tankönyvcsalád
Termékjelleg Nyelvvizsga

További információk és letölthető anyagok

Pedagógus vélemények

Pedagógus vélemények

Pedagógus vélemények

Ötletek és tippek

DaF leicht Ötletek és tippek

DaF leicht ötletek és tippek


Ehhez a tankönyvcsaládhoz elérhető a Raabe Klett alkalmazás!

Megújult a Raabe Klett alkalmazás!

Ehhez a tankönyvcsaládunkhoz is elérhető a megújult Raabe Klett alkalmazás, amely ingyenesen letölthető okostelefonra vagy táblagépre a Google Play vagy App Store áruházakból. Tanuljon a Raabe Klett Kiadó alkalmazásával bárhol, bármikor! Letölthető online hang- és videóanyagok, online és offline segédanyagok, online tesztek egy alkalmazásban, kiadónk folyamatosan bővülő könyvkínálata mellett.

 

Megjeleníthető megoldások – Lejátszható hanganyag – Letölthető szövegkönyv - Online tesztsorok

 

Tovább a Raabe Klett alkalmazás használati útmutatójához!

Youtube videók