Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Allango - új oktatási platform a Klett-nél!

Allango - új oktatási platform a Klett-nél!
A sikeres nyelvoktatásért és nyelvtanításért 

Mi az az allango?

Az allango a Klett legújabb oktatási platformja, amellyel még egyszerűbb a nyelvoktatás és a nyelvtanulás. Digitális kiegészítők széles választékát kínálja a Klett könyveihez, és még sok minden mást is, amik megkönnyítik a tanórák tervezését és megtartását.

Ismerje meg az allangót!

Az allango a jól ismert Klett Augmented alkalmazás utódja, ám új platformunk több izgalmas és új funkcióval rendelkezik:

  • Az alkalmazással ellentétben nem kell letölteni, kényelmesen elérhető böngészőjén keresztül a www.allango.net oldalon.
  • Minden operációs rendszert támogat és minden eszközön használható (telefon, számítógép, tablet).
  • Háromnyelvű: német, angol és spanyol.
  • A hanganyagok és videók regisztráció és szkennelés nélkül bármikor díjmentesen elérhetőek. 
  • Az extra funkciók -  offline használat, könyvjelzők és listák készítése - eléréséhez szükséges egy regisztrált ügyfélfiók. Mostantól viszont egyetlen ügyfélfiókkal elérheti az Ernst Klett Sprachen összes platformját, így a www.klett-sprachen.de, illetve a www.derdiedaf.com weboldalakat is.

TIPP: Az allango mellett 2024 nyaráig továbbra is elérhető és használható a Klett Augmented alkalmazás is.

Ismerje meg az allango új és izgalmas funkcióit!

Meggyőződésünk, hogy a nyelvtanulásnak és a nyelvoktatásnak nem kell bonyolultnak lennie. Az allango célja, hogy csak a lényegre koncentrálhasson: a nyelvek tanítására, mélyreható megértésére és magabiztos használatára.

Könyvjelző funkció

allango - Könyvjelző funkció

Nem kell tovább keresgélnie az Önnek fontos tartalmakat. Használja a könyvjelző funkciót kedvenc tartalmai elmentésére, amelyek között szűrőkkel kereshet a leggyorsabban, a tartalmakhoz pedig bármikor hozzáférhet offline is. 

Listáim funkció

allango - Listáim funkció

Rendszerezze tartalmait listák segítségével. Hozza létre és nevezze el a saját listáit, tegye őket sorrendbe, adjon hozzájuk saját linkeket és ossza meg őket másokkal is. A funkció ideális a tanulók napi felkészítéséhez, a házi feladatok kiosztásához és önálló gyakorláshoz is.

További előnyök

allango - További funkciók

  • Egyszerű: A platform használatát könnyű megtanulni.
  • Rugalmas: Akár online kurzusról legyen szó, akár jelenléti oktatásról, az allango tökéletesen alkalmazható minden helyzetben.
  • Kíméletes a szemhez: Működése energiatakarékos és a "Sötét üzemmóddal" a szemet is védi.
  • Sokoldalú: Minden korosztály és nyelvi szint számára megtalálható a megfelelő nyelvi tartalom a platformon.

További információért keresse fel az allango GYIK oldalát!

Tartalomhoz tartozó címkék: digitális