Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Gael y la red de mentiras

3.990 Ft
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Flamenco
3.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9788484437420
Spanyol nyelvű képregény
Gyártó: KLETT
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: 1.390 Ft

További adatok

Termékleírás

Gael és a hazugságok hálója

Gael, egy fehérgalléros tolvaj története, akinek el kell lopnia egy híres festményt Spanyolország egyik legfontosabb galériájából. Főhősünk egy olyan cselekményben vesz részt, amelyben rejtély, hazugságok, jó és rossz karakterek, akciójelenetek és vicces párbeszédek keverednek.

A képeknek és az egyszerű nyelv használatának köszönhetően végig követheti ezt az izgalmas történetet, és élvezheti a spanyol nyelvű olvasást. Mert aki jól érzi magát, tanul. Ezenkívül közelebb kerülhet az utcán hallható nyelvhez, amely tele van köznyelvi kifejezésekkel, sőt néhány vulgáris kifejezéssel is.

Az olvashatóság megkönnyítése érdekében lábjegyzetek, egy-, illetve három nyelvű (angol, francia és német) szószedet található a könyv végén. Ezenkívül számos tevékenységet javasolunk az olvasás irányítására, a szókincs bővítésére vagy a műben jelenlévő kulturális vonatkozásokba való elmélyülésre.

Kiadás éve 2011
Korosztály felnőtt
Nyelv / tantárgy Spanyol
Nyelvi szint A2
Szerző Ernesto Rodríguez
Terjedelem 80 oldal
Termékcsoport Olvasmány

További információk és letölthető anyagok

Mintaoldalak - Lapozzon bele