Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Scottie Go! Iskolai változat

27.899 Ft
23.900 Ft
14%
Az akció időtartama: 2022. 06. 23. - 2022. 07. 13.
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 5999550891105
Fedezd fel a kódolás világát! Scottie Go!

További adatok

Termékleírás

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas.

Az algoritmusok és programnyelvek ismerete nem kötelező, de a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít vadonatúj játékunk, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető játék lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit.

A Scottie Go! egy fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas:

  • A játék minden érzékszervet bevonva vezeti be a gyerekeket a programozás és logikus gondolkodás világába
  • Megmutatja, hogyan lehet összetett problémákat megoldani és csapatban dolgozni
  • A gyermekek felfedezhetik, hogy a technológiát a szórakozáson kívüli célok elérésére is használhatják
  • Fejleszti az analitikus gondolkodásmódot
  • Segíti az algoritmusok megértését

A játék történetének főszereplője Scottie, a robot, aki űrhajójával a Földre zuhant, a hajó alkatrészei pedig szétszóródtak. A játékosoknak segíteniük kell Scottie-nak, hogy megjavíthassa hajóját és hazatérhessen. A hiányzó alkatrészeket az Iskolai változatban közel száz feladvány megoldásával lehet összegyűjteni, melyek egyre komolyabb kihívások elé állítják a kódoló játékosokat.

Lépj! Fordulj jobbra! Vedd fel! – ilyen és ehhez hasonló egyszerű utasítások megfelelő sorrendben történő végrehajtásával szerezheti meg Scottie a hiányzó alkatrészeket. Az utasításokat a játékosok adják a játék puzzle elemeinek megfelelő összeillesztésével, melyet csak be kell olvasni a mobileszközzel, s ellenőrizni, hogy jó volt-e a kód.

Tekintse meg a Scottie Go! weboldalát további részletekért! »


Email: scottiego@klett.hu 
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

Nyelv / tantárgy Informatika
Súly 1300 g
Méretek 39.7 x 51 x 26.7 cm
Termékcsoport Készségfejlesztő
Terméktípus Játék
Műfaj Társasjáték
Nyelv Informatika

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek