Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Scottie Go! Basic

27.899 Ft
23.900 Ft
14%
Az akció időtartama: 2022. 06. 23. - 2022. 07. 13.
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 5999550891112
Fedezd fel a kódolás világát!

További adatok

Termékleírás

A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is (akár 4 éves kortól) elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, de természetesen az idősebb, kisiskolás korosztály is szórakoztatónak fogja találni.

A játék alapja a nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszhatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva.

A dobozban használt elemek speciálisan a legfiatalabbak (4+) igényei szerint készültek, a Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika. A játék során további kompetenciáik is fejlődnek, számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez kapcsolódóan, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is fejlődnek. Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg az egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.


A Scottie Go! Basic változata több órányi játékos tanulást nyújt gyerekeknek és szülőknek/tanároknak, három különböző játéktípussal a gyerekek életkorának és tudásának megfelelő kihívásokkal, feladatokkal.
A játékhoz nem szükséges előzetes programozási tapasztalat, az elejétől játszva bárki megtanulhatja, megértheti az alapokat és végig is tudja játszani azt.

A dobozban található Tanári útmutató részletes tájékoztatással és megoldási lehetőségekkel is segít a megoldásban!

Tekintse meg a Scottie Go! basic weboldalát további részletekért! »

További információ és támogatás:

Email: scottiego@klett.hu
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

Nyelv / tantárgy Informatika
Súly 1300 g
Méretek 39.7 x 51 x 26.7 cm
Termékcsoport Készségfejlesztő
Nyelv Informatika