Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Idegen nyelvű könnyített olvasmányok 30% kedvezménnyel!

Az olvasás páratlan értéke elvitathatatlan –sőt az internet térhódításával a fiatal nyelvtanulóknál egyenesen védett, őrzendő kinccsé válik! Pedagógusi feladat felhívnunk arra a figyelmet, hogy nem csak az idegen nyelvi készségeiket, de belső, személyes világukat is gazdagítja, ha a tanulásuk részévé válik az első pillanattól az olvasás.

Legelőször is frissen tartja a memóriát, az idegrendszert, hiszen aktív figyelmet igényel. A filmekkel, videókkal ellentétben nem passzív élménybefogadást jelent, hiszen azzal, hogy a szöveget folyamatosan értelmezzük, képi világot is rendelünk a szöveg síkjához, azaz összetett, komplex módon, belső vizualizálással mélyedünk el a történetben. Így többszörösen nyerünk: párhuzamban szövegértési készségeink fejlesztésével lexikális tudásunkat is megerősítjük: az olvasás rögzíti a már ismert szavakat, továbbá képi fantáziánk segítségével segít megtanulni új lexikai struktúrákat is.

 

A Klett Kiadónál nagy hangsúlyt fektetünk az idegen nyelvű olvasmányokra,
ezért most kiadványainkat minimum 10% kedvezménnyel rendelheti meg,

de egyes köteteinkre 55% kedvezményt is adunk!

 

Tekintse meg kínálatunkat IDE KATTINTVA, vagy válasszon a lent található könyvek közül!

Tartalomhoz tartozó címkék: angol német olvasmány