Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Learning Management System: mit, hogyan és miért?

Learning Management System: mit, hogyan és miért?
LMS és BlinkLearning az osztályteremben.

Az LMS rendszerek összekapcsolják az oktatót és a diákot a digitális térben – a pedagógusok egyszerűen adhatnak feladatokat, míg a tanulók önállóan oldhatják meg azokat. Az ingyenesen elérhető előadáson előadónk részletesen elmagyarázza az LMS funkcióit, továbbá megtanítja, hogyan lehet az ellenőrzést egyéni és csoportos szinten is az egész tanévben / adott időtartamon keresztül hatékonyan végezni.

Virginia Gil Braojos előadónk ezen az online előadáson részletesen elmagyarázza az LMS funkcióit, továbbá megtanítja hogyan lehet az ellenőrzést egyéni és csoportos szinten is az egész tanév/adott időtartamon keresztül hatékonyan (az erősségeket és gyengeségeket felismerve) működtetni. Előadónk ezen kívül még bemutatja a digitális BlinkLearning platformot – hogyan lehet a diákokkal kommunikálni, a motivációjukat kézzel fogható sikerélménnyel fokozni és ezáltal a tanulás hatékonyságát növelni.

Referentin: Virginia Gil Braojos | Ernst Klett Sprachen Madrid

 

A Klett Kiadó tankönyveihez is elérhető LMS rendszer
és BlinkLearning platform, amelyet az alábbi linken ér el:

A Klett Kiadó digitális tankönyvei

Tartalomhoz tartozó címkék: digitális előadás német