Scottie Go! Basic (4-től 10 éves korig)

27.900 Ft 25.110 Ft

Fedezd fel a kódolás világát!

A Scottie Go! fejlesztő játék, 4 éves kortól az általános iskola 4. osztályáig!

Termékleírás

 

A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is (akár 4 éves kortól) elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival, de természetesen az idősebb, kisiskolás korosztály is szórakoztatónak fogja találni.

 

 

A játék alapja a nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszhatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva.

 

A dobozban használt elemek speciálisan a legfiatalabbak (4+) igényei szerint készültek, a Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika. A játék során további kompetenciáik is fejlődnek, számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez kapcsolódóan, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is fejlődnek. Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg az egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.


A Scottie Go! Basic változata több órányi játékos tanulást nyújt gyerekeknek és szülőknek/tanároknak, három különböző játéktípussal a gyerekek életkorának és tudásának megfelelő kihívásokkal, feladatokkal.
A játékhoz nem szükséges előzetes programozási tapasztalat, az elejétől játszva bárki megtanulhatja, megértheti az alapokat és végig is tudja játszani azt.

 

A dobozban található Tanári útmutató részletes tájékoztatással és megoldási lehetőségekkel is segít a megoldásban!

 

Tekintse meg a Scottie Go! basic weboldalát további részletekért! »

 

Több Scottie Go! Basic megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt adunk!

Kérjen ajánlatot Ügyfélszolgálatunktól vagy a klett@klett.hu e-mail címen! 

További információ és támogatás:

Email: scottiego@klett.hu
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Súly1300 g
Méretek39.7 x 51 x 26.7 cm
Termékcsoport

Készségfejlesztő

Nyelv

Informatika