Zenepedagógia, újszerű módszerek a nyelvoktatásban – képzésajánló általános iskolai pedagógusok részére

Raabe Akadémia az újévben is egyedülálló képzéseivel hivatott segíteni az óvodapedagógusok, pedagógusok munkáját.  Összeállítottuk a releváns általános iskolákban hasznosítható akkreditált pedagógus-továbbképzéseinket.

 

Zenei játékok a 3-9 évesek élményalapú, komplex, kreatív fejlesztésének szolgálatában

 

 

A zenepedagógia különböző módszerei segítik a zenei képességek kifejlesztését, ám a rendszeres zenei nevelés valójában az egész személyiséget formálja. Képzésünkön az ének-zene, dalos játék módszertanának alakulásáról, a korunk kihívásaira választ adó zenei nevelés jelentőségéről, lehetőségeiről. Blended típusú, 30 órás továbbképzésünk óvodáskorú vagy kisiskolás korú gyerekek nevelésével, tanításával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusoknak szól.

 

Hegedűsné Tóth Zsuzsanna 1995 óta foglalkozik óvodás korú gyermekek zenei fejlesztésével. Zeneelmélet, szolfézstanári diplomája mellé megszerezte az óvodapedagógusi diplomát is, hogy a korosztályhoz még inkább hozzá tudja igazítani zenepedagógiai elképzeléseit. Jelenleg az ELTE PPK neveléstudományi doktori iskolájában doktorjelölt.

 

HelyszínBudapest
Időpont2019. február 26., márius 05. + távoktatási modul
Részvételi díj55000 Ft
Képzés típusaAkkreditált pedagógus-továbbképzés_blended

További információ és jelentkezési lehetőség a linkre kattintva!

 

Mentorálással a korai, végzettség nélküli iskolaelhagyás ellen a nevelési-oktatási intézményekben

 

 

Hazánk és az Európai Unió oktatáspolitikája az iskolai lemorzsolódás jelenségével kiemelten foglakozik. A nemzetközi gyakorlatban az Early School Leaving kifejezést használják, amely korai, végzettség nélküli iskolaelhagyást jelöl.

A képzés során a kollégák megismerik a társadalmi egyenlőtlenségek kialakulását, dimenzióit, a korai iskolaelhagyás okait, figyelmeztető jeleit, a beavatkozás lehetőségeit, a mentorálás célját, módszertanát, a mentor feladatait. A képzés során alkalmazott saját élményű gyakorlatok elősegítik a résztvevők attitűdjének formálását, befogadó szemléletük fejlődését.

 

HelyszínBudapest
Időpont2020. március 19.,20., 21. 
Részvételi díj55000 Ft
Képzés típusaAkkreditált pedagógus-továbbképzés

 

További információ és jelentkezési lehetőség a linkre kattintva!

 

Sokoldalú készségfejlesztés a német és angol nyelvórákon

 

A továbbképzési program szükségességét indokolja, hogy az idegen nyelvet oktató pedagógusok igénylik a folyamatos megújulást és ismereteik felfrissítését munkájuk során. A képzés alkalmat nyújt arra, hogy a résztvevő pedagógusok színes, kreatív, újszerű ismeretátadással segítsék a diákokat a tananyag-elsajátításban.

 

HelyszínBudapest
Időpont2020. április 02.,16.+ távoktatási modul
Részvételi díj55000 Ft
Képzés típusaAkkreditált pedagógus továbbképzés

 

További információ és jelentkezési lehetőség a linkre kattintva!