Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Wo ist der Floh? mit CD ROM
6.579 Ft
5.922 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Wo ist der Floh? mit CD ROM

6.579 Ft
5.922 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126668484

Dalok a nyelvi fejlődéshez és az idegen nyelv elsajátításhoz az általános iskolában.

További adatok

Termékleírás

A dalok közös éneklése nemcsak örömet okoz a gyerekeknek, hanem különös mértékben támogatja a nyelvi képzést: A nyelv ritmusának, szerkezetének és szabályszerűségeinek felfedezése elősegíti a motiváló nyelvi tevékenységet.

„Wo ist der Floh?” minden dallal egy vagy több német nyelvi szerkezetet helyez középpontba. Minden egyes dupla oldalon, minden dalhoz találunk:

  • kottát akkordokkal
  • a dalszöveget illusztrációval
  • utalásokat a dal nyelvi vonatkozására
  • inspiráló tanítási javaslatokat

A mellékelt CD az összes dalt tartalmazza, ráadásul mindkét változatban: dalszöveggel és anélkül is. Alábbiakban talál egy ingyenesen letölthető Dalt próba meghallgatásra.

Különleges pluszt a didaktikus tanítási tanácsok jelentenek: A CD lemezen további PDF-adatokat talál részletes didaktikai gondolatokkal a különböző nyelvi aspektusokhoz és minden dalhoz számos további tanítási javaslatot. Ezek az anyagok 40 oldalon keresztül a nyelvi szerkezetek felismerését és rögzítését helyezik középpontba, ami különösen az olvasás- és írástanulás, valamint az írott nyelv elemeinek elsajátításánál fontos. Ezáltal a gyermekek nyelvi képességei célirányosan kiépíthetőek.

A „Wo ist der Floh?” kiváló tananyagot kínál általános tantervű német tanításhoz és a német, mint második nyelv fejlesztéséhez is.

Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint A1
Szerző Mechthild Fuchs, Christa Röber
Termékcsoport Készségfejlesztő
Termékjelleg Hallás utáni értés