Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Wir 1. Munkafüzet és CD

2.210 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9789639641914

Moduláris felépítésű, ötkötetes tankönyvcsalád az általános iskola 4-8. évfolyamain alapóraszámban német nyelvet tanuló diákok számára

Gyártó: KLETT
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: 1.390 Ft

További adatok

Az egyes kötetek nagyon sokféle feladatot és számos visszatérő feladattípust tartalmaznak, ilyenek például az állandó játékok (láncjáték, memória, trimino, párbeszédpuzzle, cetlicsata, szerepjáték), portfoliókészítés és projektmunka, amelyek mind a hatékony és autonóm (partner- és csoportmunkában végezhető tevékenységek, feladatrally, projektötletek, készségtréningek, tesztek, nyelvtanulási játékok, gyűjtemény) tanulást segítik.

Az első kötetben a korosztály életkori sajátosságainak megfelelően elsősorban a primer készségek (hallás-utáni értés és a beszédkészség) fejlesztése kap hangsúlyt. A második kötettől a szerzők az erre a korosztályra jellemző kommunikációs szituációkra építve már a szekunder készségek (olvasott szöveg értése, íráskészség) fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettek. A WIR a legújabb, a felfedeztető tanuláson alapuló nyelvtantanítási módszert alkalmazza.

Az egyes kötetek végén található Grammatik ABC segítségével a tanulók mindig szituációba ágyazva, az összegyűjtött példák alapján maguk fogalmazhatják meg a szabályszerűségeket. Ezzel egyrészt könnyebben megjegyzik a nyelvtani szabályokat, másrészt megerősödik bennük az a szemlélet, hogy a nyelvtan a kommunikáció eszköze, nem pedig célja.

WIR tankönyvcsalád az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásai alapján általános iskolás német nyelvtanulók számára készült és összhangban áll a 4-8. évfolyam számára íródott kerettanterv német, mint első idegen nyelvre vonatkozó irányelveivel.

Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint A1
Sorozat Wir
Terjedelem 76 oldal
Termékcsoport Tankönyvcsalád

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

Wir 1 MF – Tartalomjegyzék

Wir 1 MF Tartalomjegyzék

Wir koncepció

Wir koncepció

Wir koncepció


Mintaoldalak - Lapozzon bele