Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Wir 1. Munkafüzet és CD

2.209 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9789639641914

Moduláris felépítésű, ötkötetes tankönyvcsalád az általános iskola 4-8. évfolyamain alapóraszámban német nyelvet tanuló diákok számára

A tankönyvcsalád szerepel a 2021/2022-es tankönyvjegyzéken.

További adatok

Az egyes kötetek nagyon sokféle feladatot és számos visszatérő feladattípust tartalmaznak, ilyenek például az állandó játékok (láncjáték, memória, trimino, párbeszédpuzzle, cetlicsata, szerepjáték), portfoliókészítés és projektmunka, amelyek mind a hatékony és autonóm (partner- és csoportmunkában végezhető tevékenységek, feladatrally, projektötletek, készségtréningek, tesztek, nyelvtanulási játékok, gyűjtemény) tanulást segítik.

Az első kötetben a korosztály életkori sajátosságainak megfelelően elsősorban a primer készségek (hallás-utáni értés és a beszédkészség) fejlesztése kap hangsúlyt. A második kötettől a szerzők az erre a korosztályra jellemző kommunikációs szituációkra építve már a szekunder készségek (olvasott szöveg értése, íráskészség) fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettek. A WIR a legújabb, a felfedeztető tanuláson alapuló nyelvtantanítási módszert alkalmazza.

Az egyes kötetek végén található Grammatik ABC segítségével a tanulók mindig szituációba ágyazva, az összegyűjtött példák alapján maguk fogalmazhatják meg a szabályszerűségeket. Ezzel egyrészt könnyebben megjegyzik a nyelvtani szabályokat, másrészt megerősödik bennük az a szemlélet, hogy a nyelvtan a kommunikáció eszköze, nem pedig célja.

WIR tankönyvcsalád az Európa Tanács idegennyelv-oktatással kapcsolatos ajánlásai alapján általános iskolás német nyelvtanulók számára készült és összhangban áll a 4-8. évfolyam számára íródott kerettanterv német, mint első idegen nyelvre vonatkozó irányelveivel.

Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint A1
Sorozat Wir
Terjedelem 76 oldal
Termékcsoport Tankönyvcsalád
Nyelv Német
Termékcsoport Tankönyvcsalád
Sorozat Wir
Nyelvi Szint A1

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

Wir 1 MF – Tartalomjegyzék

Wir 1 MF Tartalomjegyzék

Wir koncepció

Wir koncepció

Wir koncepció


Mintaoldalak - Lapozzon bele