Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Tankönyveinkhez tartozó tanmenetek feltöltése a KRÉTA rendszerbe

Tankönyveinkhez tartozó tanmenetek feltöltése a KRÉTA rendszerbe
Töltse fel tanmenetét már pár kattintással már előre elkészített dokumentumaink segítségével. 

Szeretnénk segítséget nyújtani pedagógus kollégáinknak a tanításban, így előre elkészítettük tankönyvlistás tankönyveinkhez tartozó tanmeneteket. Az általunk elkészített dokumentumok utólag szerkeszthetőek, ha szeretne más témakört beépíteni tanmenetébe.

 

Tanmenetek felvitele a KRÉTA rendszerbe

Az Importálás folyamata:

  1. A tanári feladatok fülre kattintunk, majd a legördülő lehetőségek közül kiválasztjuk a tanmenetek menüpontot.
  2. A felső sorban található “+IMPORT” gomb megnyomásával kezdhetjük a feltöltést.
  3. A felugró ablakban ki kell választani, hogy melyik osztály/csoport számára, melyik tantárgyból szeretnénk tanmenetet rögzíteni. A tantárgyfelosztásban a Pedagógushoz rendelt osztály/csoport számára, az abban szereplő tantárgyakat van lehetőség kiválasztani.
  4. Az  általunk elkészített akár utólag is szerkeszthető tanmenet, már kompatibilis a felülettel, tehát feltölthető a rendszerbe.
  5. A megfelelő foglalkozás kiválasztása után a “FÁJL KIVÁLASZTÁSA” gomb megnyomásával lehet kikeresni a számítógépen elmentett tanmenetet.
  6. Az “IMPORTÁLÁS” gomb megnyomására elkezdődik az adatok feltöltése, a MENTÉS-gombbal véglegesíthetjük a feltöltött tanmenetet.

 

Bemutatóvideó az importálás folyamatáról:

Tartalomhoz tartozó címkék: tanmenet