Tankönyvbemutató előadássorozatunk véget ért!

 

Kiadónk ebben a nehéz és mindenki számára ismeretlen helyzetben is igyekszik minden téren támogatni a pedagógusokat. Próbáljuk a lehető legtöbb fórumon  tájékoztatni és segíteni őket. Sajnos a járványügyi helyzet miatt a szokásos tankönyvbemutatónk állomásainak nagy részén elmaradtak az élő előadások. Szerencsére a technikai lehetőségek segítségével sikerült az eseményt online platformon folytatni.

 

A április 8-án sikeresen lezárult online Tankönyvbemutató előadássorozatunk.  Közel 200 részvevő volt kíváncsi legújabb német kiadványainkra, illetve kért módszertani segítséget szakértőnktől.

 

Az előadás alapvető célja volt, hogy segítséget nyújtsunk a pedagógusoknak a számukra legmegfelelőbb kiadvány megtalálásában és az esetleges szakmai kérdések megválaszolásában. 

 

Az előadásról készült felvétel online megtekinthető!

Ha nem volt lehetősége részt venni az eseményen, de szeretett volna, online megtekintheti a teljes előadást: Ezen a linken >> 

 

 

Köszönjük minden kedves kollégának a részvételt és a feltett közel 40 kérdést, amiből mi is rengeteget tanultunk. Reméljük az előadáson hasznos információkkal gazdagodtak, amik segítik majd a jövőbeni munkájukat!

 

 

Ha segítségre van szüksége vagy bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket e-mailen vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: klett@klett.hu
Telefon: +36 1 486 1771
Mobil: +36 30 700 5280

 

 

Jó pihenést és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

A Klett Kiadó csapata