Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Tanári önazonosság a szétszórt világban. A biztos pont a nyelvtanár - NYESZE Konferencia

Tanári önazonosság a szétszórt világban. A biztos pont a nyelvtanár - NYESZE Konferencia

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete 2023. május 13-án, szombaton személyes jelenléttel rendezi meg "Tanári önazonosság a szétszórt világban. A biztos pont a nyelvtanár" címmel Nyelvtanári Módszertani Konferenciájára Budapesten az ELTE Gömb aulájában.

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) idén is megrendezi Magyarország legnagyobb módszertani konferenciáját nyelvtanároknak - "Tanári önazonosság a szétszórt világban" címmel. 

A rendezvényen a Klett Kiadó és képviselteti magát, standunknál megnézheti kiadványainkat, és kedvezményesen meg is vásárolhatja őket!

Dátum: 2023. május 13., szombat 9:00-17:00

Helyszín: ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ (1117 Budapest Pázmány P. sétány 1/A)  

Részletek, jelentkezés itt: https://nyelviskola.hu/konferencia

Tanári önazonosság a szétszórt világban. A biztos pont a nyelvtanár - NYESZE Konferencia

Mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy saját értékeinkkel összhangban éljünk, dolgozzunk, tanítsunk, tanuljunk. Ez a belső összhang az az ösztönző erő, amely bármilyen külső motivációnál erősebb, és támogatja a harmonikus működésünket. Amennyiben önazonos vagyok, akkor hitelessé válok mások szemében. A hiteles tanártól a diákjai mernek segítséget kérni, megbíznak benne, rá mernek hagyatkozni. Ő lesz a biztos pont, akire lehet számítani, aki útmutatást ad, bátorít és támogat.

A környezetünk, a szétszórt világ számtalan elvárást támaszt mind a nyelvtanulókkal, mind a nyelvtanárokkal szemben. Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a megfelelési kényszer és az önazonosság között? Hogyan tudunk reagálni a folyamatos változásokra? Konferenciánk segít választ találni ezekre a kérdésekre. A technológiai újítások, a mesterséges intelligencia elterjedése, a tanórákon tapasztalt szakmai és módszertani kihívások arra késztetnek minden nyelvtanárt, hogy helyt tudjanak állni, irányt tudjanak mutatni, és biztos pont lehessenek diákjaik és önmaguk számára is.

A konferencia segít választ találni ezekre a kérdésekre. A technológiai újítások, a mesterséges intelligencia elterjedése, a tanórákon tapasztalt szakmai és módszertani kihívások arra késztetnek minden nyelvtanárt, hogy helyt tudjanak állni, irányt tudjanak mutatni, és biztos pont lehessenek diákjaik és önmaguk számára is.

Ízelítő az előadásokból:

Plenáris előadók: Dr. Almási Kitti és Dr. Trippó Sándor

  • Multitasking helyett fókuszált figyelem
  • Az online nyelvoktatás sztenderdjei
  • A többnyelvűség és a nyelvvizsga jövője
  • Teaching hacks - módszertani újdonságok és mankók

 

Várjuk májusban a NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE konferenciájára, ahol kiadónk is képviselteti magát!

Jelentkezem a konferenciára!