Szezonális ajánlataink kiemelt partnereinknek – SZEPTEMBER

Újra itt van! – Elstartolt a 2019/2020-as nevelési év

 

A pótérettségik hamarosan megkezdődnek, érdemes észben tartani, hogy 2017. január 1-jétől új vizsgakövetelmények vonatkoznak az érettségikre. Köteteink ennek megfelelően tartalmazzák mindazokat a tudnivalókat, feladattípusokat, témaköröket, amelyeket érdemes ismerni a változások életbe lépése után. Kiadványaink maximálisan igazodnak e komplex követelményrendszerhez, és segítségükkel jól meg lehet ismerni és be lehet gyakorolni a tipikus érettségi feladatokat. Ráadásul az országban egyedülálló módon, ingyenes applikációval együtt tehető hatékonyabbá a felkészülés!

Nézze meg mit kínálunk a tanulni vágyó iskolásoknak és szüleiknek!

Érettségi 2019

Minden egy helyen, ami a sikeres érettségihez szükséges!
Történelem, matematika, magyar, biológia, földrajz, német és angol tantárgyakból is felkészítjük a diákokat az érettségire!

 

Érettségi last minute

Nincs már idő a tanulásra? Ha ezt gyorsan előveszed, a kettest biztos megkapod! – A 150 legfontosabb téma vázlatos összefoglalása a középszintű érettségihez.

Használható dolgozatra való felkészüléshez vagy az érettségi előtt ismétléshez, rendszerezéshez vagy a minimumszint megtanulásához.

 

 

Az angol érettségi nem is olyan nehéz

Szóbeli vagy írásbeli – kiadványaink felkészítenek a megmérettetésekre!
Hamarosan kapható az emelt szintű, szóbeli érettségire felkészítő kötetünk is!

 

Magyar nyelv és irodalom

Műelemzés, esszéírás, érettségi témakörök – minden, ami a sikeres magyar érettségihez szükséges!

 

 

Történelem

Adattár, szóbeli vizsga, esszék és sok minden más, ami a sikeres történelem érettségihez szükséges.

 

 

Premiers pas vers les examens

Premiers pas vers les examens

A francia nyelv varázslatos, és varázslatosan bonyolult is. De ezzel a könyvvel garantáltan felkészülhetünk az érettségire és a nyelvvizsgára is!

 

 

Direkt Repetitorium für das Abitur

Felkészítő a német érettségire

A Direkt könyvcsalád saját aloldalán minden fontos és hasznos kiegészítő anyagot megtalál! A direkt ─ Repetitorium für das Abitur A2-B1-es szintű tanulóknak készült, a középszintű érettségire felkészítő feladatgyűjtemény. A Repetitorium 14 fejezetben 14 témát dolgoz fel.

 

 

Érettségi – Matematika középszintű feladatsorok

A matematika érettségi titka…

… nem más, mint a sok-sok gyakorlás. Megmutatjuk a tipikus érettségi feladattípusokat, valamint azokat a hibákat, amelyeket a leggyakrabban követnek el a diákok.
Utána csak  tovább kell gyakorolni!

 

 

Jegyre megy!

Feladatsorok a jobb jegyért!
Ezekben a gyakorlókönyvekben olyan feladatokat gyűjtöttünk össze, amelyek a gyerekek segítségére lesznek ismereteik gyarapításában, és végül a tökéletes, biztos tudás megszerzésében.

 

Időben kezdjük el a felkészülést a felvételire

Válogatott feladatsorok a továbbtanulásért! Matematika és magyar felvételik feladatai közül válogattuk ki a leggyakrabban előforduló típusokat. 

 


Ne feledje! Ha bármelyik termékünk felkeltette érdeklődését, vagy egyéb köteteket rendelne tőlünk, keresse bátran beszerzési kapcsolattartóját!