Szezonális ajánlataink kiemelt partnereinknek – NOVEMBER

 Kedves Partnerünk!

Turbó fokozatra kapcsolt a karácsonyi készülődés, éppen ezért olyan termékeket ajánlunk most, amik a karácsonyfa alá kerülve nagy örömet okozhatnak a gyerekeknek és a szülőknek is. A Rejtett képek című sorozat például rendszeresen TOP 10 listánkban szerepel (a fekete-fehéren változat is!), de a többi terméket is kedvelik vásárlóink.

 

Nézzen körül, és rendelje meg kedvenc termékeit – idén ez az utolsó lehetőség!

 

 

Rejtett képek feketén-fehéren

Világszerte családok milliói ismerik és szeretik a Rejtett képek™-et, a Highlights™ több mint 70 éves múltra visszatekintő izgalmas fejtörőit, amelyekben a képességfejlesztés és a szórakoztatás egyaránt megvalósul. Több mint 250 apró tárgyat rejtettünk el a füzetek lapjain, amelyek megtalálása sok-sok izgalmat és felhőtlen szórakozást jelent a gyerekek számára, miközben hatékonyan fejleszti vizuális, valamint koncentrációs képességeiket és szókincsüket is.

 

Tovább >>

100 Rejtvény/100 Rejtély

Izgalmas kártyagyűjtemények gyerekeknek. Olyan készségfejlesztő kártyákat tartalmaz, melyek a gyermekek logikai gondolkodását alapozzák meg, valamint segítik a számolás elsajátításában, és a koncentráció fejlesztésében. A dobozban található toll segítségével kell a válaszokat a különleges, fóliázott kártyákra írni. Az írás száraz ronggyal letörölhető, így a rejtvények újra és újra megoldhatók, és akár több gyerek számára is elhozzák az élményszerű tanulás élvezetét.

Tovább >>

 

Guck mal! Bildkarten Deutsch für Kinder. Zum Spielen, Lernen und Visualisieren

PONS Szókártyák gyerekeknek

A 100 db kedves illusztráció segítségével tanulhatjuk meg az alapvető szavakat. A kiadványban található játékleírások segítségével igazi élmény lesz a gyermek nyelvtanulása! A képes szókártya akár a németül vagy angolul nem beszélő szülővel is játszható, de kiválóan alkalmas csoportos nyelvtanulásra is.

Tovább >>

 

Singlish

Daloskönyvek gyerekeknek

A gyermekekre jó hatással van a zene – fejleszti hallásukat és megnyugtatja őket. Az Audio-CD-ken lévő gyermekdalok garantált sikert aratnak a kicsik körében.

 • 4-9 éves gyerekek részére játékos és könnyed nyelvkezdést biztosít
 • az anyanyelvi énekhangokat kedves zenei betétek kísérik

Tovább >>

 

Rejtett képek sorozat

Egy remek sorozat 4-12 éves óvodás és általános iskolás gyerekeknek és szüleiknek valamint pedagógusoknak. A feladatok megoldásához nem kell tudni olvasni, így a kis óvodások önálló időtöltésére és egyben játékos fejlesztésére kiváló.

 

Tovább >>

 

Kedvenc könyvecském sorozat

Ebben a készségfejlesztő kötetben gyermekük olyan játékos feladatokat talál, amelyeket az óvodából és a hétköznapi életből is jól ismer. Könyvecskéjében azonban önállóan – magyarázó szöveg és felnőtt segítsége nélkül – is meg tudja oldani a feladványokat. A szerkesztők ügyeltek arra, hogy az azonos típusú feladatok (például különbségkereső) egyforma színű keretbe kerüljenek, ezáltal a gyermek könnyen megtalálja és ismételheti a kedvenc játékait.

Tovább >>

 

HURRA, FERIEN! + Multi-ROM

Young ELI Readers + Multi-ROM – A legkisebb korosztály számára 

 • A teljes könyv animált és digitális formában lapozható
 • Szókövető funkció: a hanganyagon éppen elhangzó kifejezéseket jelöli a szövegben
 • Hangrögzítő funkció: a gyermekek felvehetik saját hangjukat és gyakorolhatják a kiejtésüket
 • A feladatok megadása ellenőrizhető és kérhető azok megoldókulcsa
 • Interaktív játék

Tovább >>

 

Le Petit Prince + Audio-CD

TEEN ELI READERS – olvasmányok kiskamaszoknak

 • Olvasás előtti (pre-reading) feladatok
 • Olvasás utáni (after reading) feladatok minden fejezet végén (szövegértés, nyelvtan, szókincs, tesztek)
 • A szövegértést színes illusztrációk segítik
 • A művel és a szereplővel kapcsolatos érdekességek
 • Szereplők listája: kik ők és hogyan kapcsolódnak egymáshoz
 • Szómagyarázatok a lábjegyzetben

Tovább >>

 

Ne feledje! Ha bármelyik termékünk felkeltette érdeklődését, vagy egyéb köteteket rendelne tőlünk, keresse bátran beszerzési kapcsolattartóját!