Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

So geht's noch besser zu B1 HÖREN

8.760 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126755856

Vizsgafelkészítő tankönyvcsalád Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 nyelvvizsgákra.

További adatok

Termékleírás

So geht’s noch besser zu B1 – Hören gyakorlókönyv a Goethe Intézet, továbbá az Oszták Intézet egynyelvű B1-es szintű nyelvvizsgáira, azon belül is a hallott szöveg értése c. vizsgarész mérésére  készít fel adekvát feladatokkal.

 

A nyelvizsga-statisztikák szerint a hallás utáni szövegekhez kapcsolódó készség az, amelyet a legtovább kell csiszolni ahhoz, hogy a vizsgázó magabiztosan elérje a kívánt nyelvi szintet és sikerrel oldhassa meg a feladatokat. Hiánypótló és egyedülálló kiadványt nyújt a kiadó azzal, hogy a gyűjteményben 10 tematikus egység köré fonva könnyíti meg az utat a szövegek kívánt szintű feltárásához, amelyek maradéktalanul feledik a Goethe- / ÖSD-Zertifikat B1-vizsgáján elvárt tematikát.

 

A feladatok felépítése változatos:  a szókincs feldolgozása egyfelől a témába ereszkedést, továbbá a hallgatandó szöveggel szembeni asszociatív feltételezések létjogosultságát is erősíti. Az első négy egység  hangsúlyozottan irányított feladai ezen túl a hallás utáni kompetenciát stratégiai tippekkel és útmutatásokkal támogatják. Azáltal, hogy minden vizsgatípust a vizsgán megadott formátumban lehet gyakorolni, kifejezetten erősödik a készségben megszerzendő rutin és magabiztosság is.

 

A gyakorlókönyv önálló kiadvány, nem konkrét kiadványcsoport tagja. Kiválóan és sikerrel alkalmazható úgy a csoportos, szervezett tanulási formákban, mint az önálló felkészülés során is.

 

Kiadás éve 2017
Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint B1
Sorozat So geht's noch besser zu B1 - Hören
Terjedelem 112 oldal
Termékcsoport Vizsgafelkészítő
Termékjelleg Nyelvvizsga

További információk és letölthető anyagok


Mintaoldalak - Lapozzon bele

Klett Augmented applikáció

A Klett Kiadó különböző kiadványaihoz kapcsolódó applikációit már sokan ismerik és használják.

Örömmel tájékoztatjuk az német nyelv iránt érdeklődőket, hogy elérhető a Klett Kiadó termékeihez használható Klett Augmented alkalmazás, amely ingyenesen letölthető okostelefonra vagy táblagépre a Google Play vagy App Store áruházakból.

Nincs kéznél CD-lejátszó vagy számítógép? Semmi gond!
Beolvasás – Felfedezés – Tanulás

 

Töltse le Ön is az ingyenes applikációt okostelefonjára vagy táblagépére a Google Play vagy App Store áruházakból!

 

  1. Telepítse a Klett Augmented alkalmazást Android- vagy iOS-alapú készülékére!
  2. Az alkalmazás elindítása után válassza ki a használni kívánt kiadványt!
  3. Lapozzon kiadványában egy videó illetve hanganyag jelzéssel ellátott oldalra és tartsa készülékét a könyv fölé!
  4. A megfelelő médiafájlok automatikusan
    betöltődnek, melyeket azonnal használhat vagy elmenthet későbbre.

A Klett Augmented alkalmazás segítségével a könyvhöz tartozó összes segédanyag beolvasható és letölthető okostelefonra vagy tabletre.

Tartsa készülékét a kiválasztott kiadvány megfelelő oldala fölé, és az alkalmazás automatikusan beolvassa az összes elérhető audio- és video-fájlt, illetve a tartalomhoz kapcsolódó linkeket, melyek azonnal használhatók, illetve ingyenesen letölthetők a készülékre offline felhasználáshoz.


 

Legyen élmény a nyelvtanulás!