Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Scottie Go! Táblamágnes készlet
27.899 Ft
25.109 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Scottie Go! Táblamágnes készlet

27.899 Ft
25.109 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 5906395894208

Tanári segédanyag a Scottie Go! tanításához

A készlet mágneses elemei segítségével a táblán, nagy méretben is megjelentetheti a megoldásokat az egész osztály, csoport vagy foglalkozás számára, így még inkább bevonhatja a gyerekeket, diákokat a munkába.

További adatok

Termékleírás

Scottie Go! táblamágneskészlet egy kiválóan használható módszertani eszköz, mely a Scottie Go! termékek használata során segíti a diákokat és a tanárokat egyaránt.

 

Mágnesesek, így a megfelelő táblára feltehetőek, mivel méretük jóval nagyobb, mint a társasjátékokban található elemek, így a tanterem bármely pontjáról kiválóan láthatóak. A készlet 53 darab elemet tartalmaz, jellegéből adódóan leginkább oktatási intézmények számára ajánljuk.

 

A tanár számára kiváló eszköz a diákok bevonására, kollaborációra a feladatok megoldása során, bemutatni, megvitatni az adott kihívást és az arra adott megoldásjavaslatokat.

 

A mágneses elemek lehetővé teszik a Scottie Go! Basic és a Scottie Go! Iskolai változat első 24 kihívásának feldolgozását.

Kiadás éve 2020
Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Informatika
Terjedelem 53 elem
Termékcsoport Módszertan