Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Say Hello Pupil's Book 2
5.259 Ft
4.733 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Say Hello Pupil's Book 2

5.259 Ft
4.733 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783125013728

Angol tankönyvcsalád a legkisebbeknek - tankönyv

További adatok

Termékleírás

A Say Hello tankönyvcsalád két elbűvölő karakter Tom és Polly, illetve közös barátjuk Ben a medve kalandjai köré épül fel.

A sorozat módszertani szempontból a gyermek-központú feladatokra és gyakorlatokra helyezi a hangsúlyt, amelyekben Ben a medve kulcsszerepet tölt be.

 

A foglalkozások során rövid, vidám és életteli feladatokkal találkozhatunk, többek közt hallás utáni értés – beszéd, hallás utáni értés – mutatás, éneklés, játékos gyakorlatok – rövid és egyszerű angol nyelvű válaszokkal. A dalok, énekek és játékok számos lehetőséget nyújtanak az ismétlésre, így a gyermekek vidám és nyugodt környezetben gyakorolhatják az angol nyelvet ugyanakkor ösztönzik az interakciót és a mozgást.

 

Minden lecke tartalmaz színező, rajzoló és a kézműves feladatokat, amelyek fejlesztik az együttműködési képességet és a kézügyességet. A második kötetben az angol ABC, illetve a számok (1-20) kerülnek bemutatásra, a szókincs bővítése pedig képes szótár és társasjátékok segítségével történik.

Kiadás éve 2014
Korosztály óvoda
Nyelv / tantárgy Angol
Nyelvi szint A0
Sorozat Say Hello
Szerző Judy West
Terjedelem 88 oldal
Termékcsoport Tankönyvcsalád