Megtalálod a rejtett tárgyakat?

rejtett_kids1rejtett_kids2

Megtalálod a rejtett tárgyakat?


A Highlights szerkesztőinek célja, hogy a Rejtett képek™ a legkisebbeknek füzetekkel segítséget nyújtsanak a kisgyermekeknek a hatékony szellemi fejlődésben.

 

Mindegyik kiadvány arra szolgál, hogy felkeltse a gyerekek figyelmét és lekösse őket: a számos elrejtett kép keresése pedig rendre arra ösztönzi a kicsiket, hogy pontos odafigyeléssel sikeresen megtalálják őket.

rejtett_kids3

A Rejtett képek™ a legkisebbeknek feladatai a legkisebb gyerekeknek nyújtanak tanulási segítséget. Minden rejtvény a képekbe ágyazott tárgyak gondos vizsgálatára ösztönzi őket. Az elrejtett tárgyak keresése fejleszti a gyerekek részletekre fókuszáló megfigyelését és növeli a koncentrációkészséget, miközben hasznos szokásokat rögzít.

 

A kiadvány hasznos előnyei nem érnek véget a rejtett tárgyak megtalálásával, ugyanis minden füzet tartalmaz egy képes szótárt is, mely a kezdő olvasók szókincsét fejleszti, a kapcsolódó tevékenységek pedig a logikus gondolkodást segítik elő az összehasonlítás és a számolás terén.

 

Segítse gyermekét a tanulásban, jó szórakozást kívánunk!

rejtett_kids4rejtett_kids5

 


A Highlights-küldetés
A Highlights elkötelezett aziránt, hogy segítse a gyermekek szellemi fejlődését: alapvető készségeiket, kreativitásukat, a logikus gondolkodást, a mások iránti tiszteletet, hiszen a gyerekek a világ legfontosabb emberei™.