Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Rejtett képek a legkisebbeknek 1. Füzet
989 Ft
841 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:

Rejtett képek a legkisebbeknek 1. Füzet

989 Ft
841 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9786155328282

Logikai készség-, kézügyesség- és szókincsfejlesztés

További adatok

Termékleírás

A Highlights szerkesztőinek célja, hogy a Rejtett képek™ a legkisebbeknek füzetekkel segítséget nyújtsanak a kisgyermekeknek a hatékony szellemi fejlődésben. Mindegyik kiadvány arra szolgál, hogy felkeltse a gyerekek figyelmét és lekösse őket: a számos elrejtett kép keresése pedig rendre arra ösztönzi a kicsiket, hogy pontos odafigyeléssel sikeresen megtalálják őket.

A Rejtett képek™ a legkisebbeknek feladatai a legkisebb gyerekeknek nyújtanak tanulási segítséget. Minden rejtvény a képekbe ágyazott tárgyak gondos vizsgálatára ösztönzi őket. Az elrejtett tárgyak keresése fejleszti a gyerekek részletekre fókuszáló megfigyelését és növeli a koncentrációkészséget, komplex módon fejleszti a 3-6 éves gyerekek vizuális képességeit, logikai gondolkodását, szókincsét, miközben remek szórakozást nyújt, miközben hasznos szokásokat rögzít.

A világszerte ismert Highlights izgalmas kiadványai már számos országban bizonyítottak, a sikeres Rejtett képek-sorozatunk után a Rejtett képek a legkisebbeknek is megvásárolhatók!

Ismeri a sorozatba tartozó többi füzetet?

 

Korosztály óvoda
Nyelv / tantárgy Tanórán kívüli foglalkozás
Terjedelem 20 + borító
Termékcsoport Készségfejlesztő

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

Rejtett képek a legkisebbeknek 1 – Tartalomjegyzék

Rejtett képek a legkisebbeknek 1 – Tartalomjegyzék


Mintaoldalak - Lapozzon bele