Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Profile deutsch

20.020 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126065184

Tanulási célmeghatározások, készségleírások, kommunikációs eszközök tárháza.

Gyártó: KLETT
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: Ingyenes

További adatok

Termékleírás

Profile deutsch CD-ROM melléklete olyan adatbankot kínál, amelyben az Európai Referenciakeret nyelvi szintjeihez illeszkedően találhatunk részletes készségleírásokat, szókincs- és nyelvtani meghatározásokat.

 

Az adatbankot továbbá tanulási- és kommunikációs stratégiákat tartalmazó listák, továbbá a Langenscheidt e-Großwörterbuch Deutsch als Fremdsprache c. szótára egészíti ki.

 

A CD-ROM segítségével a sokirányú lekérdezésekre nyílik lehetőség, de a különféle listákból anyagok állíthatóak össze, illetve vehetőek át további programokban való feldolgozásokhoz.

 

Profile deutsch kézikönyv, checklista és kincsesbánya is egyben, amely rendkívül jól illeszthető helyi adottságokhoz, vagy speciális igényekhez.

 

Profile deutsch  tanároknak, intézményvezetőknek, tankönyvszerzőknek, Curriculum- és tesztfejlesztőknek,  valamint DaF és DaZ- vizsgaspecialistáknak nyújt szerteágazó segítséget.

Kiadás éve 2005
Korosztály felnőtt
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint A1-C2
Szerző Manuela Glaboniat, Martin Müller, Paul Rusch, Helen Schmitz, Lukas Wertenschlag
Terjedelem 240 oldal
Termékcsoport Módszertan

További információk és letölthető anyagok

Telepítési útmutató

Profile deutsch - Telepítési útmutató

Profile deutsch - Telepítési útmutató