Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Practise and Pass First for Schools Student's Book
7.550 Ft
6.795 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Practise and Pass First for Schools Student's Book

7.550 Ft
6.795 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783125017177

A Cambridge English: First (FCE) előkészítője az iskolák számára

A Delta Publishing Kiadótól

További adatok

Termékleírás

Practise and Pass First for Schools egy vizsgaelőkészítő könyv az iskoláskorú diákok számára, akik felkészülhetnek a Cambridge English: First (FCE) vizsgára a kötetből.

 

Practise and Pass First for Schools azoknak a hallgatóknak szól, akiknek viszonylag rövid idő alatt kell felkészülniük a frissített Cambridge English: First (FCE) for Schools típusú nyelvvizsgára, esetleg egy másik tankönyv kiegészítéseként. Körülbelül 30 órás anyagot biztosít.

 

Practise and Pass First for Schools elsősorban a vizsgák előkészítését helyezi középpontba érdekes és ösztönző módon, biztosítva ezáltal a hallgatók számára a szükséges készségeket, valamint a szint elvárásaihoz igazodó alapszókincset és nyelvtani áttekintést.

 

Főbb jellemzők:

 

A frissített Cambridge English: First for Schools 2015 követelményeinek megfelelően négy részre tagolódik, amelyek lefedik a nyelvvizsga olvasási és nyelvhasználati, írásbeli, valamint a hallás utáni szövegértés részeit, ez egy háromlépcsős programon alapul: Felkészülés, Begyakorlás és a Vizsga.

 

A felkészülési szakaszban kiemelten foglalkozik a gyakran tesztelt nyelvtani és lexikális struktúrákkal, amelyeket számos feladaton keresztül begyakoroltat.

 

A Gyakorlat részben a tanulók a vizsgakérdéseknek megfelelő, magabiztos tudásra tehetnek szert a változatos feladatok segítségével, majd az előző részekben megszerzett tudást a későbbi vizsgához hasonló módon tesztelhetik.

 

Elemek:

Student’s Book (teszttel és a rendhagyó igék listájával)

Kiadás éve 2015
Korosztály felső tagozat
Nyelv / tantárgy Angol
Nyelvi szint B2
Sorozat Practise and Pass
Szerző Megan Roderick
Terjedelem 250 oldal
Termékcsoport Vizsgafelkészítő

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

Practise and Pass First for Schools Student's Book - Tartalomjegyzék

Practise and Pass First for Schools Student's Book- Tartalomjegyzék


Mintaoldalak - Lapozzon bele