Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Practise and Pass Starter Student' Book

6.000 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783125017191

Cambridge English tesztgyűjteménye a Delta Publishing Kiadótól.

További adatok

Termékleírás

A Practise and Pass Starters sokkal többet nyújt, mint egy gyakorlótesztek gyűjteménye. A lendületes és kommunikatív feladatok egyértelmű előrehaladást követnek, a tanulók felkészülhetnek, gyakorolhatnak és teljesíthetik a teszteket a könyv segítségével.

 

A „felkészülés” egységben a nyelv bemutatásra kerül, a „gyakorlás” szakaszban a gyakorlás zajlik könnyen értelmezhető és szórakoztató módon, a „teszt” részegységben a tanulók különböző vizsgaszituációkkal ismerkedhetnek meg a tesztek kitöltése során.

 

A Pupil’s Book további három részre tagolódik, amelyek lefedik a halott szövegértés, a beszéd, az olvasott szövegértés és az írászkészség vizsgaegységeket. Ez lehetőséget nyújt egy-egy vizsgaelem további gyakorlására.

 

A könyv egészében szórakoztató ötletek és tippek találhatóak meg a különböző vizsgatechnikákról, amelyek hozzásegítik a tanulókat a sikeres vizsgához. A könyv végén egy teljes gyakorló teszt is megtalálható.

 

A tanári könyv tartalmazza a megoldókulcsot és a hallott szövegértés feladatok kéziratát, illetve tanácsokat és tippeket, amelyek segítik a tanulókat a vizsgák során. A tanári könyv audió CD-t is tartalmaz, melyen az audió fájlokhoz gyakorló feladatok és teszt is tartozik.

Kiadás éve 2010
Korosztály felső tagozat
Nyelv / tantárgy Angol
Nyelvi szint A0
Szerző Viv Lambert, Cheryl Pelteret
Terjedelem 250 oldal
Termékcsoport Vizsgafelkészítő

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

Practise and Pass Starter Student' Book - Tartalomjegyzék

Practise and Pass Starter Student' Book - Tartalomjegyzék


Mintaoldalak - Lapozzon bele