Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

PONS Olvass izgulj tanulj - Spanyol nyelvkönyv

5.290 Ft
4.761 Ft
10%
Az akció időtartama: 2023. 11. 17. - 2023. 12. 02.
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9789635780143

Nyelvtanulás rövid sztorikkal.

Gyártó: PONS
Elérhető legalacsonyabb szállítási díj: 1.390 Ft

További adatok

Termékleírás

Két katalán nő kultúrsokkot kap Andalúziában… A hihetetlen felfedezés megváltoztatja két kőműves életét… Ezekkel és más hasonló, izgalmas, vicces vagy romantikus sztorikkal szórakozva tanulhatsz spanyolul.

A könyv 10 leckéből áll. A történetet több, rövidebb részre osztottuk, és minden rész után meg kell oldanod néhány szókincsgyakorló vagy nyelvtani feladatot. A szöveg mellett, a margón megtalálod a nehezebb szavak magyar megfelelőjét, ezek segíthetnek a megértésben. A legfontosabb nyelvtani témákat a történetből vett példákkal szemléltetjük, magyarázzuk, és a gyakorlatok is a szövegre épülnek.

A történeteket tehát részekre osztva, lépésről lépésre tudja feldolgozni, és a sztori egyre pontosabb megértésével frissítheted fel és bővítheted nyelvtudásod, szinte észrevétlenül, megerőltető magolás nélkül.

Azt javasoljuk, hogy a leckéket sorban, egymás után dolgozd fel, függetlenül attól, hogy mennyit tanultál már korábban spanyolul, mivel a témák, főleg a nyelvtani jelenségek egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek.

Kiadás éve 2021
Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Spanyol
Nyelvi szint A1-B1
Terjedelem 216 oldal
Termékcsoport PONS önálló nyelvtanulás
Termékjelleg Nyelvtan|Szókincs
Súly 230 g
Méretek 14.5 x 18 cm
Szerző Natascha Remmert és Iván Reymóndez Fernández

További információk és letölthető anyagok


Mintaoldalak - Lapozzon bele