Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
PONS Nyelvtan 3 lépésben Német
3.489 Ft
2.966 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:

PONS Nyelvtan 3 lépésben Német

3.489 Ft
2.966 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9786155258152

Felfedezés, megértés, gyakorlás.

További adatok

Termékleírás

 

A nyelvtanulás területén évek óta sikeres PONS márka mottója: Nyelvek könnyedén

 

A mottót hitelesen követő Nyelvtan 3 lépésben Német nyelvkönyv a Felfedezés-megértés-gyakorlás horizonton rendre arra biztatja az Olvasókat, hogy: Legyen élmény a nyelvtanulás!

 

A Nyelvtan 3 lépésben című könyv alap- és középfokon segít abban, hogy önállóan, tankönyv, tanfolyam, vagy kurzuskönyv kiegészítéseként átlátható, praktikus, és szemléletes nyelvtani útmutatásokat kaphassunk. A nyelvtankönyv természetesen kiválóan alkalmas nyelvvizsgára való felkészülésre, továbbá az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is. A nyelvtanhoz közelítés új formájaként az egyes fejezetek rövid párbeszéddel kezdődnek, hogy az adott jelenséget az élő, természetes nyelvhasználatba ágyazva is láthassuk. Könnyen érthető szabályok, áttekinthető táblázatok, mindennapi életből vett példák teszik élvezetessé a tanulást. Az egyes fejezetek végén található feladatok (és megoldásuk) segítségével begyakorolhatjuk a már megtanult elméletet. Az oldalak szélén pedig kiegészítő magyarázatok, tanulási tippek, kivételek és gyakori hibalehetőségekre utalások adnak további támogatást a hatékony ismeretszerzéshez.

Kiadás éve 2016
Korosztály tetszőleges
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint A1|A2|B1|B2
Terjedelem 304 oldal
Termékcsoport Készségfejlesztő
Termékjelleg Nyelvtan

További információk és letölthető anyagok

Tartalomjegyzék

PONS Nyelvtan 3 lépésben Német ÚJ

PONS Nyelvtan 3 lépésben Német ÚJ


Mintaoldalak - Lapozzon bele