Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Passwort Deutsch 5. Kurs und Übungsbuch mit CD
6.204 Ft
5.584 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:

Passwort Deutsch 5. Kurs und Übungsbuch mit CD

6.204 Ft
5.584 Ft
10%
Az akció időtartama: 2020. 12. 01. -
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126758871

5 kötetes tankönyvcsalád sokféle feladattal. Szakközépiskolák és felnőttek számára egyaránt ajánlott, emellett alkalmas a lassú és a gyors haladásra is.

További adatok

Termékleírás

A tankönyvet és munkafüzetet is tartalmazó kötetek egyenként 6 leckéből állnak.

Komplett tananyag:
A Passwort Deutsch mindazt nyújtja, amire az optimális nyelvtanuláshoz szükség van: leckénként 1-1 téma, országismereti információk és nyelvtani összefoglaló. További előnye a kis lépésekre bontott tananyaga és logikus, jól áttekinthető leckéi.

Ingyenes módszertani segédletek:
Egyedülálló online-szolgáltatás, tanári segédletek tárháza, amelynek köszönhetően könnyebben, és mégis jobban lehet tanítani. A www.passwort-deutsch.de oldalon számos feladat, interaktív gyakorlat, projektötlet és aktuális információ segíti a tanárok munkáját.

Kompetencia alapú nyelvoktatás:
A praktikus tanári kézikönyv sokféle szöveget, teszteket és rengeteg feladatot nyújt a differenciált tanításhoz/tanuláshoz, így a Passwort Deutsch-ból különböző képességű csoportok is jól taníthatók.

Háromszoros nyelvtani megjelenítés:
A Passwort Deutsch kötetekben három szinten nyomon követhető nyelvtan révén észrevétlen módon rögzülnek a szabályok. 1. szint: a diákok maguk ismerik fel a szövegben a nyelvtant. 2. szint: a leckék végén szisztematikus nyelvtangyakorlás. 3. szint: a függelékben található nyelvtani összefoglaló, ahol gyorsan kikereshetők a szabályok.

Otthoni tanulás támogatása:
A diákok számára akár otthonról is elérhető internet oldal és a munkafüzet változatos feladatai hatékonyabbá teszik a tanulást, számos lehetőséget biztosítanak az otthoni gyakorláshoz és az önálló tanulás felfedezéséhez.

Kiadás éve 2008
Korosztály felnőtt
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint B1
Sorozat Passwort Deutsch
Szerző Ulrike Albrecht, Christian Fandrych, Gaby Grüßhaber, Uta Henningsen
Terjedelem 224
Termékcsoport Tankönyvcsalád