Netzwerk neu A1.2 – Kurs- und Übungsbuch mit Audios und Videos

Folyamatosan megújul a nagysikerű tankönyvcsalád. Legújabb kötetével teljessé vált az A1-es szint.

 

A Netzwerk neu kezdő tankönyvcsalád fiatal felnőttek számára készült, A1-es szinttől B1-es szintig juttat el. A tananyag integrált nyelvvizsgafelkészítést kínál a Start Deutsch 1 und 2, Goethe-Zertifikat A2, telc Deutsch A2, Deutsch-Test für Zuwanderer, ÖSD A1, A2, Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 és a Zertifikat Deutsch nyelvvizsgákra.

A tananyag kifejezetten a beszélt nyelvre fókuszál, az autentikus nyelvi környezetet érdekes feladatokon keresztül mutatja be.

 

A csoporton belüli differenciálást és az interkulturális összehasonlítást sokszínű feladatsor garantálja, továbbá az országismereti, kulturális vonatkozásokat érdekes szövegfajták és feladatok, valamint izgalmas képanyag teszi életszerűvé.

 

A hallásértés komplex támogatására a tananyaghoz film is készült „Die Netzwerk-WG“címmel! Újdonságként a tanulást nyelvtani-, szókincs- és fonetikai-Clip-ek segítik.

 

A klasszikusan bevált Facebook- és Instagram-profil az új kötetekhez is megmaradt, hogy a kapcsolattartás a Netzwerk neu-hőseivel ezeken a csatornákon is lehetséges maradjon.

 

A 21. századi elvárásokkal összhangban a tananyagot átfogó digitális kínálat (Klett Augmented, digitális tananyagcsomag, online-feladatok stb.) teszi teljessé.