Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Netzwerk B1.2 Kurs- und Arbeitsbuch mit 2CDs DVD

8.550 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 9783126050050

Netzwerk B1.2 munkatankönyv

További adatok

Termékleírás

 • Netzwerk használatával a tanulók könnyen és gyorsan azonosítják a elérik nyelvtanulási céljaikat.
 • Mind a kivitel, a tetszetős formátum, a sok téma és feldolgozható szöveg, illetve feladat a digitális világunk igényeinek megfelelően készült!
 • A különböző hasznos szófordulatokat, nélkülözhetetlen szókincset és a nyelvi struktúrákat nem csak az egyes kis fejezetekben tárgyalja és gyakoroltatja, de már korábban az áttekintésben is felajánlja, így integrálja a teljes anyagot.
 • A nyelvtan használata és kommunikációs vonatkozásai a fejezet végén mindig összefoglalásra kerülnek, míg a beszélt nyelv adott nyelvi szinten fontos szempontjait az már a kezdetektől fogva is tematizálja.
 • A változatos aktivizáló feladatok és témák lehetővé teszik, hogy a tanuló már nagyon hamar kommunikálni tudjon.
 • A könyvben található DVD további hallásértési és vizuális feladatokat tartalmaz, de a könyv ettől függetlenül is jól használható egységet alkot.
 • tanári kézikönyv tartalmazza a könyvcsalád koncepcióját, órai javaslatokat, utasításokat, fénymásolható  oldalakat és még sok más hasznos kiegészítő anyagot.
 • További anyagok, mint többek között például a digitális oktatási csomag, az interaktív táblához készült anyagok, vagy az interneten történő kommunikációs hálózatépítés, mind-mind gazdagítja a hagyományos kiegészítő kiadványok kínálatát, és modern, rugalmas, változatos órákat eredményez.
 • Az Intensievtrainer gondoskodik nem csak a tankönyv nyelvtani ismeretekre, szókincsre és a beszédkészségre vonatkozó feladatainak ismétléséről, de további aktivitásra ösztönző feladatokat is tartalmaz.

Kiadás éve 2014
Korosztály felnőtt
Nyelv / tantárgy Német
Nyelvi szint B1
Sorozat Netzwerk
Szerző Stefanie Dengler / Paul Rusch / Helen Schmitz / Tanja Sieber
Terjedelem 168
Termékcsoport Tankönyvcsalád

További információk és letölthető anyagok

Online feladatlapok

Netzwerk B1 – online feladatlap

 

 

Tartalomjegyzék

Netzwerk B1.2 Kurs- und Arbeitsbuch 2CDs/DVD - Tartalomjegyzék

Netzwerk B1.2 Kurs- und Arbeitsbuch 2CDs/DVD - Tartalomjegyzék


Mintaoldalak - Lapozzon bele

Applikáció

Nincs kéznél CD lejátszó vagy számítógép? Semmi gond!

kletttaug_net

Az új videók bemutatják dióhéjban a Klett Augmented applikáció telepítését és összes funkcióját, valamint tanácsokat adunk a használathoz.

 

Tekintse meg bemutató filmjeinket!

A Klett Augmented alkalmazás segítségével Netzwerk tankönyvéből és munkafüzetéből közvetlenül elérheti és lejátszhatja a médiafájljait.

Tartsa az okostelefonját vagy tabletjét a könyv oldala fölé: az alkalmazás automatikusan felismeri az összes tárolt hanganyagot, klipet és videót, valamint hasznos linkeket, amiket közvetlenül le is játszhat készülékén. A Netzwerk összes médiatartalma így mindig rendelkezésünkre áll – gyorsan és ingyenesen.

Használja tanítás közben….

tanit

…otthoni felkészüléshez,

otthon

…vagy akár utazás közben.

utazas

 

 


A Klett Augmented applikáció használata – bemutató videók


 1. Az alkalmazás telepítése

Telepítse Android vagy Apple készülékére a Klett Augmented applikációt a készülékének megfelelő alkalmazás áruházból.

store1

play                                                appstore

 

 


 

 1. A Klett Augmented applikáció elindítása

 


 

 1. A Netzwerk adott kötetének kikeresése, kedvencekhez adása

 


 

 1. Használat

Oldal beolvasása, hanganyag, videó betöltése majd elindítása, lejátszása.

 


 

 1. Média tartalom mentése offline használathoz

Mivel az alkalmazás használatához internet elérés szükséges, ami mobil-internet használatakor adatforgalmat generálhat, praktikus segítségként a médiafile-ok letölthetőek és tárolhatók is készülékén, így azokhoz bármikor, akár offline üzemmódban is hozzáférhet.

 


 

 1. Hibaelhárítás

Mivel az alkalmazás nagy méretű média fileokat kezel, továbbá szélessávú internet szükséges a gördülékeny használatához, előfordulhat régebbi típusú telefon használatakor, hogy az applikáció megakad, nem pontosan olvas be …stb. Ilyenkor a képernyő jobb alsó sarkában lévő ikonra kattintva ürítheti a telefonjára töltött tartalmakat, majd újbóli beolvasás után ismét használhatja.

 

 


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Féhomályban is használható az applikáció?
   Az alkalmazás használatához jó fényviszonyok ideálisak, a fényerő csökkenésével az alkalmazás lassabban ismeri fel az oldalakat.
  • Hogyan kell beolvasni az oldalakat?
   A gyors beolvasáshoz a könyvet helyezze vízszintes felületre, és készülékét tartsa a könyv fölé 30-40 cm-el. A kamerának a teljes oldalt kell befognia.
  • Mobil-internettel is használható?
   Igen, azonban fontos tudni, hogy amennyiben eszközével nem wi-fi hálózatra csatlakozik, hanem mobil-internetet használ az alkalmazás adatforgalmat generál, mivel az applikáció a használat közben médiatartalmakat tölt le készülékére.
  • Offline is használható?
   A fentiek miatt praktikus wi-fi használat közben elmenteni eszközére a szükséges média tartalmakat, hogy offline módban is elérhesse őket. Tekintse meg a bemutató videók közül az ide vonatkozót. Például ha iskolájában nincs internet elérés már otthon felkészülhet óráira. A médiafile-ok helyet foglalnak el készüléke saját tárhelyén.
  • Miért indult lassabban a telepítés után?
   Az első bekapcsolás utáni aktiválódás eltarthat pár percig, mivel az alkalmazás ilyenkor először tölti be magába az adatokat, borítóképeket.
  • Nincs whiteboard a tanteremben. Tudom használni más módon az órán az alkalmazást?
   Ha tantermében nincs whiteboard (okostábla) akkor is használhatja az alkalmazást tanóráin amennyiben egyéb technikai feltételek adottak (projektor és átalakító kábel a telefon vagy tablet projektorhoz kapcsolásához). A fenti eszközök forrásigénye jóval alacsonyabb egy whiteboard tábla áránál.