Német kiegészítő termékek top 10-es listája

 

Alábbi összeállításunkból szeretnénk megmutatni, mely oktatást kiegészítő termékeink állnak az eladási listánk első tíz helyén!

 

Designed by Freepik

 

  1. So geht’s zum DSD I Übungs und Testbuch (A2/B1) a Das Deutsche Sprachdiplom der Kultusministerkonferenz 1. vizsga minden vizsgarészét átfogóan, lépésről-lépésre, tematikus szövegkörnyezetben gyakoroltatja, egyben intenzív írás- és szókincstréninget is nyújt. A szóbeli kommunikáció c. vizsgarészhez külön fejezet, az írásbeli vizsga szimulálására pedig mintateszt segíti a felkészülést.
  2. B2-Test Neu a megújult könyv teljesen naprakész: minden részletében lefedi az aktuális ÖSD B2 vizsga feladatait. A szerzők a feladattípusokban és az értékelési kritériumokban történt változásoknak megfelelően átdolgozták az eredeti kiadványt, miközben új teszteket is fejlesztettek. Az új könyv így összesen hat komplett ÖSD B2-tesztsort tartalmaz, amelyekben garantáltan mindegyik, a vizsgán előforduló feladattípus szerepel. Ezen felül a feladatokhoz fűzött részletes magyarázatok, tanulási tippek és a lehetséges vizsgastratégiák bemutatása, az önellenőrzést segítő megoldókulcs, a könyvhöz tartozó Audio-CD, valamint a hanganyagok szó szerinti leirata segítik az eredményes vizsgafelkészülést mind az önállóan tanulók, mind pedig acsoportban készülők számára.
  3. Országos-kompetenciamérés-tesztgyűjtemény-német-nyelv-6-osztályosoknak-aktualizált-kiadás c. könyvben hasonlóan a 8. osztályosak számára íródott kiadványhoz szintén 10 teljes teszt található, részenként két feladatsorral: az egyik az olvasott, a másik a hallott szöveg értését méri. Mindkét feladatsor 3-3 darab feladatból áll. A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben található. A hanganyagok pontos szövege letölthető a www.klett.hu weboldalról. Ezek segítségével a könyvet nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is kiválóan lehet használni.
  4. Német-gyakorlókönyv-6-osztályos-tanulóknak-jegyre-megy-új Készségfejlesztő kötetünk olvasmányokat (új nyelvtani témák bemutatásához), példákat és magyarázatokat (az új anyagrészek megértéséhez), feladatokat (az élvezetes tanuláshoz), tudáspróba-részeket (az önértékeléshez), valamint teszteket (a tanórai számonkérésekhez) tartalmaz. A megoldások segítségével könnyen és gyorsan ellenőrizhetőtek a könyv feladatai. A szójegyzék pedig a szókincs célzott és hatékony bővítését szolgálja.
  5. So-gehts-noch-besser-neu-A2-B1-Übungsbuch-2-Audio-CDs c. nyelvvizsgafelkészítő kiadványunk segítségével célzottan készülhetünk a Goethe/ÖSD Zertifikat B1-es szintű nyelvvizsgáira. A kötet a négy alapkészséget tematikus fejezetekben gyakoroltatja, a releváns szókincset minden egységben szisztematikusan dolgozza fel. A halláskészség csiszolására két CD-hanganyaga szolgál. A kötet úgy az otthoni, mint a nyelvórai használatra is kiválóan alkalmas.
  6. So-gehts-zum-dsd-II-B2/C1-neue-Ausgabe-Übungsbuch a vonatkozó nyelvvizsga releváns szókincsét gyakoroltatja. Minden feladattípushoz kínál gyakorlatokat, egyben fejleszti az írásbeli vizsgához szükséges íráskészséget, a portfólió-oldalak pedig lépésenként készítenek fel a projektfeladatra. A kötet vizsgatippekkel is szolgál, továbbá tartalmazza a megoldásokat is.
  7. Országos-kompetenciamérés-tesztgyűjtemény-német-nyelv-8-osztalyosoknak-aktualizált-kiadás c. könyvben 10 teljes teszt található. Mindegyik teszt két feladatsort tartalmaz: az egyik az olvasott, a másik a hallott szöveg értését méri. Mindkét feladatsor 3-3 darab feladatból áll. A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben található, a hanganyagok pontos szövege pedig a www.klett.hu weboldalról tölthető le. Ezek segítségével a könyvet nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is kiválóan lehet használni.
  8. Grammatik-Intensivtrainer-neu-a2 gyakorlókönyv a nyelvtan ismétlésére és begyakorlására szolgál A2 szinten. A nyelvtani jelenségeket átlátható táblázatokkal, világosan megfogalmazott szabályokkal és példákkal, különböző típusú feladatokkal, kiejtési gyakorlatokkal és tanulási stratégiákkal mutatja be.
  9. B2-Finale-neu vizsgafelkészítő gyakorlókönyvünk optimális felkészülést biztosít a B2-es szintű ÖSD vizsgára. Emellett nagyon jól használható bármely más, B2-es német nyelvvizsgára való felkészülésben is. A vonatkozó nyelvvizsgának megfelelően a B2-Finale neu középpontjában a négy nyelvi készség fejlesztése áll, emellett gyakoroltatja és rendszerezi a vizsgához szükséges nyelvtant és szókincset is.
  10. 44-kommunikative-Spiele című kiadványunk 44 játékot tartalmazó, a nyelvtani jelenségeket gyakoroltató játékgyűjtemény. A fénymásolható sablonok fejlesztik a beszédkészséget, valamint a nyelvtani struktúrák felhasználását a kommunikációban A2-C1-es szinten.

Válasszon Ön is toplistás kiadványaink közül!

 

Kérdéseit felteheti közvetlenül a Klett Kiadó DAF referensének:

 

Dr. Peres Anna

Tel.: +36 30 4393693

E-mail: Peres.Anna@raabeklett.hu

 

A cikkben szereplő kiadvány megtekinthető és megvásárolható a klett.hu-n vagy személyesen a Klett Kiadó bemutatótermében is.

 

Dr. Peres Anna

DAF kiadói referens

Klett Kiadó