Módszertani szaktudás gazdagítása otthon innovatívan

Amennyiben nyáron elkötelezetten, de szabadon, egyéni időbeosztással, kötöttségek nélkül szeretné pedagógiai szaktudását pallérozni, szívből ajánljuk a Goethe Intézet módszertani DEUTSCH LEHREN LERNEN (DLL) kiadványsorozatát!

 

Designed by Kues1 / Freepik

 

A szakmódszertani tudást csiszoló, változatos módszertani kérdéseket körbejáró kötetetek a német mint idegen nyelvet, vagy német mint második nyelvet tanító pedagógusok számára íródtak. Inspiráló és egyben innovatív módon ösztönöznek arra, hogy ötleteinket, szakvéleményünket és –tudásunkat megosztva saját tanítási gyakorlatunkat is gazdagíthassuk.

 

Az anyagokhoz tartozó DVD-k, illetve QR-kódok segítségével egyfajta virtuális hospitálási tér részesei lehetünk: számos, a világ legkülönbözőbb pontjairól származó értékes videofelvétel kínál gazdag tapasztalati lehetőséget.

 

A DLL-sorozattal könnyű, egyszerű módon aktualizálhatjuk meglévő, illetve mélyíthetjük el, bővíthetjük szakmódszertani ismereteinket, pedagógusi kompetenciáinkat.

 

A DLL kötetei moduláris felépítésűek, szemléletük középpontjában a pedagógus, továbbá oktatói gyakorlata áll. Célzottan gyakorlati útravalót szeretnének adni, hasznos és valóban alkalmazható tudást; amelyet kevés szöveg, sok illusztráció és filmes kiegészítő anyag garantál.

 

Klett Kiadó