Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Magical World Starter Book

2.359 Ft
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: RK-5258-01-05

Felfedezés – Kaland – Tudás

További adatok

Üdvözöljük az angol nyelv varázslatos világában!

A Cengage Learning, National Geographic Learning és a Klett Kiadó együttműködésének eredménye a négykötetes tankönyvcsaládunk, mely a kompetencia alapú nyelvoktatásra alapozva azzal a céllal készült, hogy a nyelvtanulás ne csak feladat, hanem élmény is legyen az általános iskolás tanulók számára.

A Magical World tankönyvcsalád egyedülálló módon vezeti be a diákokat az angol nyelv rejtelmeibe: a tananyag figyelembe veszi egyrészt a korosztály igényeit, másrészt a magyarországi sajátosságokat.  A receptív (listening, reading) és produktív (speaking, writing) készségek fejlesztését a jól strukturált, egymásra épülő feladatok mellett a National Geographic páratlan képanyaga is segíti.

A világ, és ami benne van!

A Magical World lehetővé teszi, hogy a nyelvtanulók érdekes témákon keresztül ismerkedjenek meg nemcsak az angol nyelvvel, hanem az őket körülvevő „varázslatos” világgal is. Innovatív, modern szemléletével a sorozat a multikulturális megközelítést képviseli: a sorozat két szereplőjének, Jack-nek és Olivia-nak a segítségével a diákok messzi tájakra eljuthatnak, megismerkedhetnek számukra ismeretlen kultúrákkal és a nyelven keresztül saját személyiségük, identitásuk is formálódhat. Így az angol nyelv átadásán kívül szerzőnk, David A. Hill a ‘cultural exploration and mediation’ (Corbett – 2009) – kultúrák felfedezésére és közvetítésére is nagy hangsúlyt helyezett a kézirat megírása során.

Tervezzük együtt a jövőt!

Külön érdekessége a sorozatnak, hogy gyakorló pedagógusok a sorozat minden egyes kötetének fejlesztésében részt vesznek, ezzel segítenek nekünk a megfelelő tananyag összeállításában és a tankönyvet használó tanárok és nyelvtanulók igényeinek felmérésében.

Együttműködésben a National Geographic és a Cengage Learning-gel

Kiadónk a Magical World sorozatot a Cengage Learning és National Geographic Learning ELT sorozataiból adaptálta. A Cengage Learning általános iskolásoknak, középiskolásoknak és felnőtteknek szóló nyelvkönyveket készít, és a National Geographic Society képeit, térképeit, videóit és újságcikkeit is terjeszti.

Kiadás éve 2010
Nyelv / tantárgy Angol
Nyelvi szint A1
Sorozat Magical World