„Lifelong learning” a Delta Publishing kiadványaival

Kreatív tananyagok kreatív nyelvtanároknak

 

Örömmel hívjuk fel az angol nyelv iránt érdeklődők figyelmét, hogy a méltán népszerű Delta Publishing angol nyelvtanulást támogató professzionális kiadványai immáron a Klett Kiadó gondozásában segítik az angol nyelvet tanító és tanuló érdeklődőket, az óvodai angoltól, az üzleti angol tankönyvcsaládon keresztül, egészen a módszertani kiadványokig.

 

Grafika: Klett Kiadó

 

Delta Publishing minőséget képvisel a tanártovábbképzésben használható kötetei mellett az angol nyelvet oktatók felkészítő munkáját segítő sokszorosítható kiadványok esetében is. Nem feledkezik meg a legkisebb korosztállyal foglalkozó nyelvtanárokról sem, hiszen egy két kötetes, óvodai angol tankönyvcsalád képében segíti a pedagógusok munkáját. Akik az üzleti angol világában mozognak, szintén megtalálják számításukat az üzleti életben sikeres cégekkel szoros együttműködésben megalkotott üzleti angol tankönyvcsalád segítségével.

 

Delta Publishing portfóliójában sokszínű, illetve többféle nemzetközi vizsgára felkészítő kiadvány található meg, legyen szó ’a világ legbarátságosabb nyelvvizsgájának’ is nevezett IELTS tesztről  vagy a szintén népszerű Cambridge angol nyelvvizsgákról.

 

Grafika: Klett Kiadó

 

Az angol nyelvtanárok és az angol nyelvet tanulók számára manapság elengedhetetlen a kreatív, inspiráló és modern tananyagok és eszközök használata. A Delta Augmented alkalmazás segítségével a megjelölt kiadványokhoz tartozó összes segédanyag beolvasható és letölthető okostelefonra vagy tabletre. Az innovatív alkalmazás nagy mértékben megkönnyíti és gördülékennyé teszi a nyelvtanárok és nyelvtanulók munkáját és felkészülését.

 

Kérdéseit felteheti közvetlenül a Klett Kiadó ELT referensének:

Jakkel Róbert (ELT kiadói referens)
Tel.: +36 30 216 28 61
E-mail: jakkel.robert@raabeklett.hu

 

A cikkben szereplő kiadványok megtekinthetők és megvásárolhatók a klett.hu-n vagy személyesen a Klett Kiadó bemutatótermében is.

 

Jakkel Róbert

ELT kiadói referens
Klett Kiadó