Legnépszerűbb német kiadványaink digitális kiadásban

Digitális tankönyvek

 

A digitális felület (BlinkLearning /LMS/) segítségével lehetőség nyílik a tananyagok egyszerű online feldolgozására, rendszerezésére, használatára és megosztására.  A rendszer segítségével a diákok teljesítménye folyamatosan nyomon követhető.

 

A rendszer segítségével átlátható, jól szervezett virtuális tanterem hozható létre, amely így, vonzó, szervezett és koherens lesz. Megkönnyíti és sikeresebbé teszi az online tanítás és tanulás folyamatát.

 

Rugalmas használat – Ön dönti el, hogyan!

A digitális tankönyvek segítségével egyszerűbb a felkészülés otthon, vagy akár az osztályban.  A platform számos praktikus kiegészítő funkciót tartalmaz, többek között pl. az összes médiafájl közvetlenül elérhető és azonnal lejátszható! 

 

Átlátható, jól szervezett és koherens virtuális tanterem hozható létre, amely jelentősen megkönnyíti és sikeresebbé teszi az online tanítás és tanulás folyamatát.

 

Elérhető kiadványok:

A digitális könyvekhez 3 éves hozzáférést biztosítunk!

 

 

Interaktív vizsgafelkészítők tabletre és számítógépre:

A tankönyvek tablet verziói használhatók online és offline is. Bárhol és bármikor előhívhatóak a tankönyvek, elvégezhetőek a benne szereplő feladatok. Közvetlenül elérhetőek a megoldások, illetve a feladatokhoz tartozó audió- és videó fájlok is.

 

A feleletválasztós, egymáshoz rendeléses, szókiegészítős, behelyettesítős feladattípusok mellett a teljes válaszokat igénylő feladatok is digitálisan megoldhatók.  A felületen az ábrák és szövegrészek is kiemelhetők, illetve jegyzetek és hangjegyzetek is hozzáadhatók.

 

Elérhető kiadványok:
1 éves hozzáférést biztosítunk tanároknak és diákoknak egyaránt!