Közönség kedvenc: Jegyre megy! – Angol

Bátran állíthatjuk, hogy a Klett Kiadó egyik legnépszerűbb kiadványa a Jegyre megy! Angol névre hallgató sorozat. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk pedagógusoktól és diákoktól egyaránt.

 

Kiknek szól?

  • 5-8. osztályos általános iskolai diákoknak önálló felkészüléshez
  • nyelvtanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

 

Mi is ez a kiadvány?

Ebben a gyakorlókönyvben olyan angol nyelvi feladatokat gyűjtöttünk össze, amelyek a gyerekek segítségére lesznek a nyelvtani szabályok megértésében és begyakorlásában, és végül a tökéletes, biztos tudás megszerzésében.

 

Minden fejezet négy részből áll: Szöveg, Magyarázat, Feladatok és Tudáspróba. Az oldalak fejlécében található fülek megkönnyítik a tájékozódást, segítségükkel mindig látják a tanulók, hogy éppen hol tartanak.

 

A gyakorlókönyv végén található összefoglaló feladatok segítségével a gyerekek még egyszer rendszerezhetik, elmélyíthetik tudásukat. Minden feladat megoldása megtalálható a Megoldókulcsban, így önállóan is ellenőrizhetik magukat. Ha pedig a szövegek olvasása közben ismeretlen szavakkal találkoznak, utána nézhetnek ezeknek a Szójegyzékben.

 

A gyerekek a gyakorlókönyv segítségével felidézik és elmélyítik az iskolában tanultakat, tökéletesítik nyelvtani ismereteiket, önállóan tesztelhetik megszerzett tudásukat.

 

 

Amennyiben a sorozat felkeltette az érdeklődését és még nem használta vagy új osztályokban, csoportokban szeretné bevezetni a kiadványokat örömmel hívjuk fel figyelmét 20%-os csomagakciónkra.

 

Online megrendelés esetén, helyezze kosarába a sorozat mind a négy tagját és a kiadványokat 20%-os kiadói kedvezménnyel szerezheti meg.