Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Kalandtúra 7. Tankönyv

2.019 Ft
Menny.:

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: RK-5258-02-2
Nagy mennyiségű gyakorlófeladatot tartalmaz, mely bőséges lehetőséget ad a differenciálásra, ismétlésre.

További adatok

Termékleírás

A tankönyvcsalád felépítése

A Kalandtúra tankönyvcsaládban a tananyagok egymásra épülő, kis fejezetekre vannak bontva, amelyekben a bevezető feladatokat részletes magyarázatokkal ellátott mintafeladatok is követik. A tankönyvekben és munkafüzetekben szereplő gyakorlófeladatok között különféle nehézségi szintűek találhatóak meg, amelyek között szerepelnek egyaránt egyéni, páros vagy csoportos feladatok.

A tankönyv és a munkafüzet igen nagy mennyiségű gyakorlófeladatot tartalmaz, mely nemcsak egy-egy fejezetben, – de a munkafüzet egésze során – bőséges lehetőséget ad a tanároknak a válogatásra, differenciálásra, ismétlésre.

A tankönyvben a „Tudástár” feladatai, a munkafüzetben pedig az „Év végi ismétlés” fejezet kapcsolódik szervesen az egyes fő fejezetekhez, ahol az addig tanultak szerint további feladatok segítik a pedagógusok munkáját.

A tankönyvcsalád fejlesztése

Fontos kiemelni, hogy a tankönyvcsalád összes kötetének fejlesztése gyakorló matematika tanárok bevonásával történt! A fejezetek értékelése 100-100 magyarországi gyakorló pedagógus segítségével zajlott, biztosítva ez által a tankönyv legmagasabb fokú igényekhez történő igazítását. A tankönyvfejlesztés során számos új elemet ültettünk be a tankönyvi anyagba.

Kiadás éve 2010
Korosztály általános iskola
Nyelv / tantárgy Matematika
Sorozat Kalandtúra
Termékcsoport Tankönyvcsalád