Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!
Nagy szeretettel mutatjuk be pedagógus kollégáinknak a Klett Kiadó legújabb, tankönyvjegyzéken elérhető német tankönyveit az online tér keretei között, de idén egy alkalommal személyesen is találkozhatunk!

Nagy szeretettel mutatjuk be pedagógus kollégáinknak a Klett Kiadó tankönyvjegyzéken elérhető német tankönyveit az online tér keretei között, illetve idén egy alkalommal személyesen is találkozhatunk Budapesten a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban!

Tankönyvkínálatunk úgy az általános, mint a középiskolai oktatásban korszerű és autentikus nyelvtanulást biztosít az összes nyelvi szinten (A1-től egyedülállóan C1-es szintig), emellett pedig idén külön előadás keretein belül bemutatjuk a derdiedaf.com portált is, ahol rengeteg ingyenes segédanyag és továbbképzés támogatja a német nyelvet oktató nyelvpedagógusok munkáját. Az online és jelenléti tankönyvbemutatóinkat nyelvi szakreferensünk, Dr. Peres Anna tartja, aki a megfelelő tananyag kiválasztásában is segít.  

Az előadásokon átbeszéljük az egyes tankönyvcsaládok módszertani beágyazottságát és megmutatjuk, hogyan lehet számos ingyenesen elérhető segédanyagunk támogatásával igazi örömforrássá tenni úgy a tanulást, mint a pedagógiai munkát. 

A kiadványok megismeréséért ingyenes mintapéldány is igényelhető! 

Ehhez kérjük legyen kedves kitölteni a második űrlapot is, csak így tudjuk rögzíteni igényét! A választott tankönyv ajándék tanári példányát az online előadást követően névre szólóan eljuttatjuk a megadott intézménybe.    

 

Nagy szeretettel várjuk online tankönyvbemutató előadásainkra!

A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, az előadások megtekintése regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi táblázatban található űrlapok kitöltésével lehetséges!

 

Személyes előadás:

Időpont Előadás Tartalom Helyszín Jelentkezés!
2022.11.24. csütörtök 14:30 Tankönyvbemutató az általános iskolai és középiskolai oktatáshoz Minden általános és középiskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása személyesen a budapesti Fazekas Mihály Gimnáziumban! Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8.)

JELENTKEZÉS

   

 

Online előadások:

Időpont Előadás Tartalom Jelentkezés!
2022.10.13. csütörtök 14:00 Tankönyvbemutató az általános iskolai oktatáshoz Minden általános iskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A jelentkezés már lezárult!

2022.10.18. kedd 14:00 Tankönyvbemutató az középiskolai oktatáshoz Minden középiskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A jelentkezés már lezárult!

2022.10.25. kedd 14:00 Wir Neu - Középpontban a készségfejlesztés A Wir tankönyvcsalád megújult változatának részletes bemutatása, mely a mai gyerekek életéhez igazodik, középpontjában pedig a készségfejlesztés áll.

A jelentkezés már lezárult!

2022. 10 27. csütörtök 14:00 Die Deutschprofis és Hallo Anna - az alap- és emelt szintű német nyelvoktatáshoz Az egyedülállóan innovatív Die Deutschprofis és a legkisebbeknek készült Hallo Anna tankönyvcsalád részletes tartalmi, módszertani bemutatása.

A jelentkezés már lezárult!

2022. 11. 08. kedd 14:00 Klasse! - Kommunikáció és kreativitás Új, autentikus, középiskolások számára fejlesztett tankönyvcsaládunk részletes tartalmi, módszertani bemutatása.

A jelentkezés már lezárult!

2022. 11. 10. csütörtök 14:00 Direkt Neu - Egyenes út a közép és emelt szintű érettségiig Az egyedülálló módon A1-es nyelvi szintről egészen B2-es szintig felkészítőtankönyvcsalád részletes módszertani bemutatása.

JELENTKEZÉS

2022. 11. 15. kedd 14:00 Aspekte junior - B1-től C1-es szintig A középiskola 9-12. évfolyamain emelt szintű német nyelvi képzésben és a két tanítási nyelvű középiskolai célnyelvi oktatásban használható könyv részletes módszertani bemutatása.

JELENTKEZÉS

2022. 11. 17. csütörtök 14:00 derdiedaf.com előadás - Segédanyagok és továbbképzések Az előadáson a derdiedaf.com-portált mutatjuk be, mely ingyenes segédanyagokat és továbbképzéseket kínál német pedagógusoknak.

JELENTKEZÉS

                 
Tartalomhoz tartozó címkék: előadás