Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!
Ismerjék meg akkreditált német tankönyvcsaládjainkat online előadásainkon!

Ingyenes tankönyvbemutató előadások a Klett Kiadónál

JELENTKEZÉS

Nagy szeretettel mutatjuk be pedagógus kollégáinknak a Klett Kiadó legújabb, tankönyvjegyzéken elérhető német tankönyveit, idén is az online térben.

Tankönyvkínálatunk úgy az általános, mint a középiskolai oktatásban korszerű és autentikus nyelvtanulást biztosít az összes nyelvi szinten (A1-től egyedülállóan C1-es szintig).  Az online tankönyvbemutatóinkat nyelvi szakreferensünk, Dr. Peres Anna tartja, aki a megfelelő tananyag kiválasztásában is segít.  

Az előadásokon átbeszéljük az egyes tankönyvcsaládok módszertani beágyazottságát és megmutatjuk, hogyan lehet számos ingyenesen elérhető segédanyagunk támogatásával igazi örömforrássá tenni úgy a tanulást, mint a pedagógiai munkát. 

A kiadványok megismeréséért ingyenes mintapéldány is igényelhető! 

Ehhez kérjük, legyen kedves kitölteni a második űrlapot is, csak így tudjuk rögzíteni igényét! A választott tankönyv ajándék tanári példányát az online előadást követően névre szólóan eljuttatjuk a megadott intézménybe.    

Nagy szeretettel várjuk online tankönyvbemutató előadásainkra!

A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, az előadások megtekintése regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi táblázatban található űrlapok kitöltésével lehetséges!

Jelentkezés az online előadásokra:

Időpont Előadás Jelentkezés
2023.10.24. kedd 14:00 Tankönyvbemutató az általános iskolai oktatáshoz: Minden általános iskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A jelentkezés lezárult!

2023.11.07. kedd 14:00 Tankönyvbemutató az középiskolai oktatáshoz: Minden középiskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A jelentkezés lezárult!

2023.11.14. kedd 14:00 Die Deutschprofis és Hallo Anna - az alap- és emelt szintű német nyelvoktatáshoz: Az egyedülállóan innovatív Die Deutschprofis és a legkisebbeknek készült Hallo Anna tankönyvcsalád részletes tartalmi, módszertani bemutatása.

A jelentkezés lezárult!

2023.11.16. csütörtök 14:00 Klasse! és Aspekte junior - Kommunikáció és kreativitás, akár B1-től C1-es szintig is : Új, autentikus, középiskolások számára fejlesztett Klasse! tankönyvcsaládunk, illetve az emelt szintű német nyelvi képzésben használható Aspekte junior részletes tartalmi, módszertani bemutatása.

A jelentkezés lezárult!

Tartalomhoz tartozó címkék: előadás