Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!

Jelentkezzen ingyenes tankönyvbemutató előadásainkra!
Nagy szeretettel mutatjuk be pedagógus kollégáinknak a Klett Kiadó legújabb, tankönyvjegyzéken elérhető német tankönyveit, idén is az online tér keretei között.  

Tankönyvkínálatunk úgy az általános-, mint a középiskolai oktatásban korszerű és autentikus nyelvtanulást biztosít az összes nyelvi szinten (A1-től egyedülállóan C1-es szintig)!  

A megfelelő tananyag kiválasztásában német nyelvi szakreferensünk, Dr. Peres Anna segít.  

Az előadáson bemutatott tankönyvcsaládok megtalálhatóak a tankönyvjegyzéken!

 

FONTOS /ajándék mintapéldány igénylés módja/!

Mintapéldány igényléshez kérjük legyen kedves kitölteni a második űrlapot is, csak így tudjuk rögzíteni igényét! A választott tankönyv ajándék tanári példányát az online előadást követően névre szólóan eljuttatjuk a megadott intézménybe.    

Szeretettel várjuk online tankönyvbemutató előadásainkra!

A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, az előadások megtekintése regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi táblázatban található űrlapok kitöltésével lehetséges!

 

Időpont Előadás Tartalom Jelentkezés!
2022.02.22. kedd 14:00 Tankönyvbemutató az általános és középiskolai oktatáshoz Minden általános és középiskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A rendezvény véget ért!

2022.02.24. csütörtök 14:00 Klasse! -  Kommunikáció és kreativitás Vadonatúj, autentikus, középiskolások számára fejlesztett tankönyvcsaládunk részletes tartalmi és módszertani bemutatása.

A rendezvény véget ért!

2022.03.01. kedd 14:00 Die Deutschprofis  - alap- és emelt szintű német nyelvi képzéshez német nemzetiségi nevelés-oktatás nyelvoktató és kiegészítő nemzetiségi oktatásában is kiválóan használható egyedülállóan innovatív tankönyvcsalád részletes tartalmi és módszertani bemutatása.

A rendezvény véget ért!

2022.03.03. csütörtök 14:00 Tankönyvbemutató az általános iskolai oktatáshoz Minden általános iskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

A rendezvény véget ért!

2022.03.08. kedd 14:00

Tankönyvbemutató a középiskolai oktatáshoz

Minden középiskolai tankönyvjegyzékes kiadványunk átfogó bemutatása.

Kattintson ide!

                 
Tartalomhoz tartozó címkék: előadás német tankönyv