Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Helytállni a home-oviban!?

Helytállni a home-oviban!?
Hiába enyhültek a kijárási korlátozások a bölcsik, ovik újbóli megnyitásáról még nem született döntés. Így még biztosan egy ideig marad a home-ovi.  A kicsik telis tele vannak energiával, aminek a levezetéséhez két szülő is sokszor kevés. Mit lehet tenni? Hogyan lehetne lefoglalni őket?

Önállóan is menni fog!

A Kedvenc könyvecském sorozat kifejezetten óvodásoknak szóló készségfejlesztő kiadvány, ami amellett hogy segít a kézügyesség fejlesztésében, a logikus gondolkodás elsajátításában, valamint a hatékony koncentrációban, le is foglalja őket.

 

A feladatokat önállóan, segítség és útmutatás nélkül is meg tudják oldani.  A hasonló feladatok színes keretei segítenek megtalálni a nekik tetsző a hasonló játékokat a könyvben. A logikai játékok ismétlése a készségek fejlesztése mellet,  biztonságot és önbizalmat ad a gyerekeknek.

 

Bármely feladatokat is veszik sorra, biztosak lehetünk benne, hogy megalapozza és támogatja a későbbi eredményes tanulást.

 

Ingyenesen letölthető oldalak

Szeretnénk segíteni a szülőknek, vagy a még mindig dolgozó óvodapedagógusoknak, hogy azonnal hozzájuthassanak a gyerekeket lefoglaló és fejlesztő feladatokhoz, feltöltöttünk 10 feladatot, amelyet innen letölthet PDF formátumban:

 

 

Állati jó kalandok – mintaoldalak letöltése

 

Kedvenc könyvecském sorozat kötetei
25% kedvezménnyel kapható május 31.-ig!

Tartalomhoz tartozó címkék: kisgyermek