Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
Helyi tantervjavaslatok a Kalandtúra tankönyvcsaládhoz
0 Ft
Menny.:

Helyi tantervjavaslatok a Kalandtúra tankönyvcsaládhoz

0 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SZOL00700

INGYENES TERMÉK

Hogyan érhető el?


1. Helyezze a
z ingyenes terméket a kosarába!
2. Vigye végig a "vásárlási" folyamatot!
3. A vásárlás befejeztével a "Fiók" menüpontban a "Letöltések" linkre kattintva megtalálja egy PDF fájlban a termék pontos elérését. Kattintson a „Letöltés” gombra és nyissa meg ezt a fájlt, majd kattintson a benne található linkre!

További adatok

A tankönyvcsalád felépítése

A Kalandtúra tankönyvcsaládban a tananyagok egymásra épülő, kis fejezetekre vannak bontva, amelyekben a bevezető feladatokat részletes magyarázatokkal ellátott mintafeladatok is követik. A tankönyvekben és munkafüzetekben szereplő gyakorlófeladatok között különféle nehézségi szintűek találhatóak meg, amelyek között szerepelnek egyaránt egyéni, páros vagy csoportos feladatok.

A tankönyv és a munkafüzet igen nagy mennyiségű gyakorlófeladatot tartalmaz, mely nemcsak egy-egy fejezetben, – de a munkafüzet egésze során – bőséges lehetőséget ad a tanároknak a válogatásra, differenciálásra, ismétlésre.

A tankönyvben a „Tudástár” feladatai, a munkafüzetben pedig az „Év végi ismétlés” fejezet kapcsolódik szervesen az egyes fő fejezetekhez, ahol az addig tanultak szerint további feladatok segítik a pedagógusok munkáját.

Kiadás éve 2010
Korosztály általános iskola
Nyelv / tantárgy Matematika
Sorozat Kalandtúra
Termékcsoport Tankönyvcsalád