gerMÁNIA – Aktualitások a német nyelvoktatásban – OKTÓBER

 

Tankönyvbemutató roadshow-ra indulunk!

2019. október 15-én útra kelünk újra, hogy országszerte megmutathassuk tankönyvlistás és tankönyvlistára szánt innovatív tananyagainkat!

Tovább >>

 

So geht’s zum Zertifikat ÖSD A2 / ÖSD KID A2. Übungs- und Testbuch mit Audios

A gyakorló- és tesztkönyv nyolc teljes mintavizsgát tartalmaz. Minden egyes vizsgarész minden egyes feladattípusát (olvasás-, hallásértés, írás- és beszédkészség) érdekes témákon és szövegeken keresztül mutatja be.

Tovább >>

 

Langenscheidt Sprechtraining Deutsch für den Beruf. Übungen zum Hören und Sprechen. Buch mit MP3-Download

A Langenscheidt Kiadó kiadványai a Klett csoporthoz kerültek. A szaknyelvi beszéd- és hallásértési készségfejlesztő remek kiegészítője lehet szaknyelvi kurzusoknak intézményes és tanfolyami formában, de eredményesen tanulhatunk belőle önállóan is.

Tovább >>

 

Langenscheidt Deutsch für den Berufseinstieg. Der Sprachkurs zur Erstorientierung am Arbeitsplatz

Kezdő nyelvtanfolyam könyvvel, munkafüzettel és letölthető tanári segédlettel.

Tovább >>

 

Langenscheidt Bildwörterbuch Ausbildung & Beruf. Die wichtigsten deutschen Begriffe und Sätze

Új képes szótár a munkahelyi hétköznapok legfontosabb szókincséhez. A képes szótár a munkahelyi és szakképzési kommunikációhoz nyújt segítséget azáltal, hogy a munkahelyi hétköznapok legfontosabb szókincsét képekben adja át. Az autentikus fotók és a képek alatti feliratok a könnyed tanulást támogatják. A munkahelyi környezetben gyakran előforduló kérdések és mondatok jegyzéke segíti a gyors kommunikációt és hallásértést.

Tovább >>